Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Rachel Nichols är tillbaka på bio -- nu i GI Joe

Rachel Nichols som spelade orionkadetten Gaila i Star Trek är tillbaka på bio. I actionfilmen Gi Joe som har svensk premiär i dag spelar hon hjältinnan Scarlett.

 

Filmen utspelas några år in i framtiden och Nichols rollfigur ingår i den internationella militärstyrkan GI Joe, vars syfte är att bekämpa terrororganisationen Cobra. I andra roller syns bland annat Dennis Quaid, Sienna Miller och Ray Park.

 

GI Joe bygger på en över fyrtio år gammal amerikansk actionfigur i allmänhet och på uppdateringen "A Real American Action Hero" från 1982 i synnerhet. I Sverige såldes leksakerna under namnet Action Force under sent 80-tal och tidigt 90-tal.

 

Filmen GI Joe spelade i USA och andra delar av världen in nästan 100 miljoner dollar första helgen. Detta trots att många recensioner är negativa, och att det tidigare i sommar ryktades att regissören Stephen Sommers hade fått sparken av Paramount som producerar filmen. Orsaken var att testpubliken gav filmen det lägsta betyget någonsin i filmbolagets historia. I stället anlitades Stuart Baird, som regisserade Star Trek Nemesis, för att rädda filmen. Detta dementerades dock av Paramount.

 

Se trailers och scener ur filmen på den officiella hemsidan här.

Senast i forumet

Bokutgivningar

December 2021:

Aktuella träffar

  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter