Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

[Star Trek 12] Quinto bönar och ber, 12:an kommer före Avatar 2 och inspelning sker först år 2011

Zachary Quinto säger att han är beredd att böna och be Leonard Nimoy för att denne skall återvända för Star Trek 12. Själv kommer han oavsett vilket definitivt vara med i filmen och han berättar att hans hjärta slår extra slag varje gång som J.J. Abrams ringer honom. (+)

Zoë Saldana räknar med att Star Trek 12 kommer på bio före Avatar 2, detta för att Star Trek-filmen börjar sin förproduktionsfas mycket snart. (+)
Det faktum att jag kommer att få spela Uhura igen och det faktum att jag får vara Neytiri är underbart för jag har inte kunnat skiljas från dem. [...] Och det faktum att jag kommer att vara anställd i ett och ett halvt år gör att jag känner mig riktigt nöjd, för det betyder att hyran blir betalad.


Även om Simon Pegg tidigare har sagt i intervjuer att han trodde att inspelningen av Star Trek 12 skulle börja i december, hävdar flera källor nu att inspelningen startar under våren 2011 som tidigast. Om detta innebär en försening av det planerade premiärdatumet är inte sagt i nuläget. (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter