Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek 12 i rubrikerna 29 januari 2012

  • Leonard Nimoy (Spock) kommer att besöka inspelningen för Star Trek 12, twittrade han häromdagen, skriver Trekmovie.com. Men bara som besökare och inte som skådespelare. (+)
  • Zoe Saldana sa följande på Sundance Film Festival om Uhuras och Spocks romans: "Allt jag har att säga är att om man har lagt den tiden och energin att få dessa två figurerna att bli tillsammans i den första filmen vore det pinsamt om relationen inte fortsatte." (+)
  • Tiden som har passerat sedan Star Trek (2009) kommer inte att vara fyra år i nästa film. "Tiden som har passerat i verkliga livet kommer att skilja sig från tidsmängden som har passerat i filmvärlden", skriver manusförfattaren Roberto Orci på Trekmovie.com. Frågan är alltså om det är kortare eller längre tid i filmen. (+)
  • Paramount lägger sig i väldigt lite i manuset, skriver Orci också. I stället har han och kollegorna Alex Kurtzman och Damon Lindelof fått nästan fria händer, vilket är ovanligt när det gäller blockbusterfilmer. Orsaken är att Star Trek (2009) blev en storsuccé. (+)


Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter