Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna 18 april 2012

  • Alice Eve, som spelar en okänd roll i Star Trek 12, har legat i hårdträning inför inspelningen. Men inte på gymmet, utan framför teven. Hon har nämligen sett alla TOS-avsnitt. "Min farfar brukade att titta på originalserien på 60-talet varje lördag klockan 17.00, så det var kul för mig eftersom det var det enda programmet han tittade på. Nu har jag sett alla och det var några scener med Shatner som krossade mitt hjärta...det var så sött." (+)
  • Rymdskyttelprototypen Enterprise har fått ett nytt hem. Numera kan man se det på hangarfartyget USS Intrepid som ligger ankrat vid Manhattan i New York. Intrepid var ett av USA:s hangarfartyg under andra världskriget i striderna mot Japan, men är i dag ett krigsmuséeum. Enterprise flyttades till muséet från Smithsonian. Detta på grund av att den nyligen pensionerade skytteln Discovery ska visas upp där. (+)
  • Ytterligare en bild från inspelningen av Star Trek 12 finns nu ute på nätet. Bilden visar Zachary Quinto i en rymddräkt hängandes uppe i luften. Se den här.
  • En ny teasertrailer har släppts för det kommande spelet Star Trek. Se den här.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter