Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Varför GI Joe 2 försenas

Paramounts stora sommarfilm 2012 var först Star Trek 12. Sedan blev det GI Joe: Retaliation som fick Star Treks premiärdatum den 29 juni. Nu är även GI Joe framskjuten till våren 2013. Men orsaken är inte bara att filmen ska konverteras till 3d som först uppgavs, skriver Deadline.

 

Paramounts besked att skjuta upp filmen kom oväntat i slutet av maj, eftersom bolaget redan hade inlett sin reklamkampanj, bland annat med reklamfilmer under Super Bowl, trailers före MIB3 samt stora billboardaffischer runt om i USA. Paramount hävdade först att man sköt fram premiären eftersom man vill ha den i 3d för den internationella marknaden. Mycket beroende på floppar som John Carter och Battleship.

 

Samtidigt har det den senaste veckan också läckt ut att filmens betyg när den visats för testpublik har varit dåligt. Med andra ord kommer Paramount att även filma nya scener och ändra i handlingen. Den stora ändringen verkar bli att Channing Tatum som spelar Duke inte kommer att dö i filmen. Testpubliken ogillade att Dukes vänskap med brottaren The Rocks karaktär inte utvecklades på grund av detta. Samtidigt har även Tatum blivit en större stjärna under våren i filmer som 21 Jump Street och The Vow. Sedan ville inte Paramount att han skulle konkurrera med sig själv den 29 juni, eftersom han spelar en manlig strippa i filmen Magic Mike som har premiär samma dag.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter