Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna 10 juli 2012

  • Chase Masterson (Leeta i DS9) har precis avslutat inspelningen av ljuddramat The shadow heart, ett drama som utspelar sig i Doctor Who. Det utspelar sig under sjunde doktorns tid. (+)
  • Walter Koenig finns nu på twitter - följ honom (och för den delen även Star Trek Databas...)
  • Michael Dorn spelar i Shakespeare-pjäsen As you like it vid Japanese Garden i Los Angeles, USA. Han har rollerna som bröderna Duke Frederick och Duke Senior. (+)
  • Comic-con i San Diego börjar imorgon och håller på några dagar framöver. Comic-con på olika orter i USA brukar vara en plats där de utannonserar  nyheter inom allt som har med science fiction att göra, särskilt i bokväg. Vi hoppas därför på uppdateringar på databasen de närmaste dagarna!
  • Staden och länet Vulcan i Kanada har gjort en app för att besökare skall kunna ta sig runt i området och upptäcka något nytt. Rösten i appen innehas av ingen mindre än Garrett Wang. (+)
  • Benedict Cumberbatch kommer att medverka i Simpsons. Han halkade in i rollen då han råkade vara i samma lokaler som där Simpsons spelades in. Det är ännu oklart när "hans" avsnitt kommer att visas. (+)
  • Star Trek kommer til Lego!!! Nåja, bara nästan... Kre-o är ett snarlikt system med klossar och dessa har vunnit rättigheterna över att få marknadsföra Star Trek i sin nya tappning. Första säljdatum blir under våren 2013, inför premiären av nästa Star Trek-film. (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter