Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nya detaljer om det kommande Star Trek-spelet

star-trek-gorn_130301.jpg

I tisdags ägde en presentation av det kommande Star Trek-spelet rum i London, och det har kommit ut en hel del ny information om spelet.

 

På gästlistan fanns bland annat bloggarduon Trekkie Girls, som rapporterar att de delar av spelet som de har sett är smockfulla med allusioner för oss Star Trek-fans. De har även filmat en intervju med verkställande producent Brian Miller, som bekräftar att det kommer att vara möjligt att spela co-op över internet. Han antyder även att det kan komma att släppas tilläggsmaterial över nätet, men att det inte är deras fokus just nu.

 

Där fanns även en korrespondent från Who's Jack London, och även han har lagt upp ett videoklipp där Brian Miller svarar på frågor om spelet. Han hävdar även att om du äger en 3D-TV så är det här spelet som äntligen kommer att ge dig valuta för pengarna.

 

Spelet sägs ha en del likheter med action-äventyrsspelsserien Uncharted, som är känt för att på ett sömlöst sätt sammanfläta spelmoment med filmscener för att förmedla en berättelse.

"Vi är väldigt medvetna om att Star Trek aldrig har kretsat kring 'nu går vi och skjuter saker' eller 'nu går vi och skjuter en massa ödlor'," berättar Brian Miller Miller för Whatculture!, som har skrivit ett utförligt reportage om spelet.

 

Flera som har fått en förhandstitt av spelet har varit imponerade av möjligheten att på egen hand utforska skeppet Enterprise. En av dem är Paul Bradley på Masonic Gamer, som dock har både gott och ont att säga om spelet. Enligt honom kommer nog Star Trek-fans att tycka om spelet, medan vanliga gamers kanske finner det något begränsande.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter