Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Billingsley, Curry, Stewart och en massa böcker!

John Billingsley säger i en intervju på TrekNation att han tror på en stark och händelserik säsong 4, men att han samtidigt inte vågar säga något om det blir en säsong 5 eller ej. Även Dan Curry, ansvarig för specialeffekter, menar att säsong 4 toppar det mesta tidigare i både Enterprise och annan Star Trek. Intervjun gjordes av Save Enterprise.

TrekToday har samlat flera recensioner av den kommande DVD-boxen med TOS, säsong 2, och betygen är över lag blandade men försiktigt positiva.

På skvallerhörnan kan vi tala om att Patrick Stewart fr.o.m. den 27 januari kommer att vara med i en West End-uppsättning av pjäsen David Mamet, där han spelar gentemot Joshua Jackson (Pacey i Dawson's Creek). Ett måste för alla som är i London runt februari. Ryktena säger också att han kommer att medverka i rollen som Stålmannens pappa i filmen Superman Returns som beräknas gå upp 2006. Samma år går X-Men 3 upp på biograferna och där är planen att rollen som Xavier fortfarande är kvar och därmed självklart knuten till honom.

Böcker flödar ut från Simon & Schuster och en av de närmaste är en efterlängtad fortsättning på New Frontier-sagan, boken After the Fall. Christie Golden fortsätter dessutom med sin berättelse om vad som hände efter Voyagers hemkomst och i Old Wounds har Chakotay tagit kommandor över Voyager. Redan i december kommer nästa bok i denna serie, Enemy of My Enemy. TNG-serien A Time to... avslutas dessutom med A Time for War, a Time for Peace. Spännande läsning framöver, alltså!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter