Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Spirit Walk #1: Old Wounds

Skriven av:
Bokserie(r): VOY (2378-)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« VOY (2378-) »
År:
« 2378 »

Beskrivning

Kommendör Chakotay är nu redo att pröva sig själv som kommendör över ett eget skepp, skeppet Voyager. Flera inom Stjärnflottan är dock oroliga för att han skall återgå till sitt tidigare Maquis-liv så de tillsätter en försteofficer med tydligt ordningssinne för att hålla koll på honom.

De transporterar en grupp fredsälskande kolonister tillbaka till den planet de tidigare flytt från, Loran II, för att åter bosätta sig där om det är möjligt. Chakotays syster, Sekaya, är med som en andlig rådgivare för kolonisterna. Vid ankomsten till Loran II händer en rad händelser som kastar Chakotay och Sekaya in i en svår situation som kan ha dödlig utgång. Kommer Chakotays första uppdrag som kommendör bli hans sista?Voyager som hon är bäst på.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Lite avvaktande, men med tiden byggs spänningen upp. Vi får också se en del av vad som händer Tom och B'Elanna i det klingonska klostret dit de tagit sig för att upptäcka klingonska traditioner. Tidigare fiender dyker upp, liksom helt nya, så boken avslutas i ett crescendo som gjorde att jag direkt fortsatte med att läsa den avslutande delen, Enemy of My Enemy. Christie Golden är som vanligt rätt så trygg att läsa, och det är just Voyager som hon är bäst på.

Betyg: 6 av 10

6 6 6 6 6 6

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Spirit Walk #1: Old Wounds
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0743492587
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter