Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Full Circle

Skriven av:
Bokserie(r): VOY (2378-)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« Destiny « VOY (2378-) »

Beskrivning

Den mycket trötta besättningen från Voyager är åter tillsammans för ett uppdrag som just de är unikt kvalificerade för. Men skall den nya kommendören kunna nå målet att hela de sår som uppstått efter amiral Janeways våldsamma bortgång och de händelser som föregick detta, samt efter borgernas attacker mot Federationen? Uppdragets resa är snart blodig och de djupa såren verkar inte kunna helas, särskilt inte när spöken från det förflutna börjar komma fram.

Utgåvor
  • Pocket utgiven den 31 mars 2009 på förlaget Pocket Books med ISBN 1416594965.
  • eBok utgiven den 31 mars 2009 på förlaget Pocket Books med ISBN 1439123381 och ASIN B001NLKST8.

Trivia
En ny start för Voyager-serien, och även en uppföljningsnovell till bokserien Destiny. Boken utspelar sig till största delen före Destiny-serien, men ramberättelsen, där boken även avslutas, är efter denna serie.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Okej - minuset för denna bok finns den (i mitt tycke) överdrivna "vi i Voyagers familj måste åter få träffas på ett nästan episkt sätt"-känslan. När en efter en bara råkar befinna sig på sådana positioner att de och bara de kan hjälpa varandra med ett mycket akut ärende, känns det lite för mycket.

Bortsett från detta så är boken oerhört välskriven och berättelsen tog tag i mig på ett mycket positivt sätt. Den nystart som utlovats (se i beskrivningen) är verkligen en rejäl nystart och den känns trovärdig och skall bli mycket intressant att följa. Boken rekommenderas därför att läsas för alla som gillade Voyager-serien.

Betyg: 8 av 10

8 8 8 8 8 8 8 8

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Full Circle
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 1416594965
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter