Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


The Farther Shore

Skriven av:
Bokserie(r): TNG, VOY (2378-)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« VOY (2378-) »
År:
« 2378 »

Beskrivning

Avslutande delen i en serie om två. Fortsättning från Homecoming. Har Voyagers besättning spritt borgsjukan på jorden? Många tror det. Seven of Nine betraktas med största misstro och Janeway försöker, med bistånd från Jean-Luc Picard och Enterprise, samla sitt gamla manskap och ta reda på vad som ligger bakom farsoten. Men tiden rinner ut. Mycket snart är hela jorden ett enda stort, lyckligt borgkollektiv.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Björn Ehrby

Om jag sa att Homecoming var en av de bästa böckerna jag har läst så måste den här vara den bästa. Läste ut den här boken på en dag bara för att den var så spännande (och för att jag ville sätta ett nytt personligt rekord i snabbläsning). Kanske ett litet abrupt slut men här uppnås perfektion (precis som borgdrottningen strävar efter ;) ). Mycket läsvärd och jag rekommenderar den varmt.

Betyg: 10 av 10

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

Av Pjotr'k

Jag är mycket nöjd med den andra boken. Det finns vissa mindre bra delar av boken och det är när personrelationerna skall utvecklas. Christie Golden är inte bra på att göra det tillräckligt trovärdigt (eller så är det bara jag som inte vill ha med något extremt "gullande"). Epilogen kändes också krystad, men man hölls oavsett dessa mindre brister i extrem spänning hela boken igenom. En hel del intressanta inblickar i Starfleet Intelligences arbete.

Betyg: 8 av 10

8 8 8 8 8 8 8 8

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
The Farther Shore
  • Utgiven:
  • Förlag: Simon & Schuster
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0743467558
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter