Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Vendetta: The Giant Novel

Skriven av:
Bokserie(r): TNG
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« TNG »

Beskrivning

Federationen möter en formidabel fiende till borgkollektivet, men denna fiende verkar inte göra någon skillnad på borgerna och andra humanoider och Stjärnflottan ger order om att de skall avbryta sin frammarsch eller riskera ett krig med Federationen. Jean-Luc Picard och Guinan håller i olika nycklar för att läsa situationen, men skall de lyckas?

Karaktärer
Jean-Luc Picard, Guinan, Delcara, Reannon Bonaventure, Geordi La Forge


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Boken börjar skakigt, där jag inte kopplade ihop vad som hände med den yngre Jean-Luc Picard, men rätade snart upp sig. Boken blev en nagelbitare och karaktärsbeskrivningarna var okej, inte särskilt djupa men ändå tillräckliga för att förstå beslut och tankegångar. Några karaktärer, särskilt då Morgan Korsmos och Elizabeth Shelbys, var nästan summariskt beskrivna och någon särskild känsla för dem kunde jag inte få.

Även om slutet på boken inte var helt väntad, och det är alltid ett stort plus när man inte listar ut slutet i förväg, var det samtidigt flera tillfällen i boken som tyvärr (som vanligt) visade på snabba tekniska lösningar på omöjliga problem. I stort sett var det en bra och mycket läsvärd bok som på grund av sitt slut får ett relativt bra betyg.

Betyg: 6 av 10

6 6 6 6 6 6

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Vendetta: The Giant Novel
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0671741454
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter