Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


A Time to Love

Skriven av:
Bokserie(r): TNG
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« TNG »
År:
« 2379 »

Beskrivning

För 150 år sedan slutade en hård konflikt mellan två civilisationer när båda två koloniserade samma planet och den planeten blev ett skinande exempel på att olika arter kan leva ihop i fred och samförstånd.

 

Inom några generationer upptäcks att deras livslängd förkortas och att ett planetärt virus är skyldig till att alla som bor på planeten inom 100 år kommer att utraderas. Federationen försöker hjälpa dem och när de positiva resultaten presenteras, leder detta till att ett mord sker - det första i den gemensamma civilisationens 150-åriga historia.

 

Läs mer om bokserien bland nyheterna.

 

Alla böcker i "A Time to"-serien:

A Time to Be Born, A Time to Die, A Time to Sow, A Time to Harvest, A Time to Love, A Time to Hate, A Time to Kill, A Time to Heal och A Time for War, a Time for Peace.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Boken var visserligen bra, men lösningen på den kändes så uppenbar från sidan 3 och framåt. Jag blev besviken då jag hört mycket gott om Greenberger. Varför kunde inte ansvarig personal ombord Enterprise upptäcka orsakerna bakom våldsutbrotten långt tidigare? Nej, även om storyn i övrigt är intressant och bra, så känns det som att Greenberger kunde ha gjort ett bättre arbete. Betyget kan därför inte bli så högt. Hoppas att författaren hämtar upp sig i efterföljaren A Time to Hate.

Betyg: 4 av 10

4 4 4 4

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
A Time to Love
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0743462858
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter