Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Star Trek: The Collectibles

Skriven av:
Bokserie(r): TNG, TOS (facklitteratur)
Kategori: Facklitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Boken tillhandahåller bilder och information om mängder av Star Trek-skatter, saker som du kan uppskatta oavsett om du är en trekker eller bara måttligt Star Trek-intresserad. Mer än 1500 foton och information om 40 år med Star Trek-dockor, lunchlådor, spel, poster, uniformer och mycket mer.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av The Holy Three

En utmärkt bok för den som samlar på föremål som har med den första Star Trek-serien att göra. Boken är fullsmockad med bilder och information om det mesta som släppts de senaste 40 åren. Allt ni kan tänka er i samlarväg finns med i denna bok; actionfigurer, böcker, modeller, affischer, pussel, serietidningar, magneter, smycken, kläder och bältspännen är bara en bråkdel av allt som författaren Steve Kelley tagit sig tiden att skriva om och ta bilder på från sin personliga samling.

 

Förutom de mängder med bilder och info om föremålen ingår även en värdering i två olika kategorier; Mint to near mint out-of-the-box/packaging och Mint to near mint in-the-box/packaging. Alltså om dom är i jättebra till perfekt skick med öppnad förpackning eller jättebra till perfekt skick med oöppnad förpackning. Detta är en perfekt guide för den som precis ska ge sig ut i samlarvärlden som tyvärr, får man väl säga, är full med överpriser, skojare, felaktig information m.m.

 

Boken hade kunnat få det högsta betyget och var inte långt ifrån, men jag tycker att det är aningen för lite i boken om de lite nyare föremålen som släppts under de senaste åren. Därför ger jag boken det nästa högsta betyget istället. Jag rekommenderar den hursomhelst starkt till alla samlare där ute!

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Omslagsbild
  • Utgiven:
  • Förlag: Krause Publications, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0896896374
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter