Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Resistance

Skriven av:
Bokserie(r): TNG
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
År:
« 2380 »

Beskrivning

Enterprise har reparerats och är redo att ta sig an nya uppdrag. Med Data borta och med Riker och Troi på ett annat skepp så har arbetet även legat hårt på att ersätta dessa värdefulla officerer. Vulcanen T'Lana fyller nu kuratorsplatsen och Worf är den ende som kan vara tänkbar som försteofficer.

Picard börjar återigen att höra borgernas röster i sitt huvud och inser snabbt att de fortfarande finns i alfakvadranten, trots amiral Janeways försäkranden om att de krossat hela borgkollektivet. Picard är säker på sin sak och vet att han måste agera snabbt, och att Federationens i sin helhet annars är i fara.

Arter: borger, vulcaner, klingoner, människor
Karaktärer: Jean-Luc Picard, Beverly Crusher, Worf, T'Lana, Kathryn Janeway
Skepp och stationer: USS Enterprise NCC-1701-E


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

En hel del fokus ligger på en besättning som försöker att hitta sig efter att så många i besättningen bytts ut, men konceptet med att Picard överväger att gå emot direkta order från stjärnflottan är inspirerande och något som mycket väl stämmer överens med sådant som han har gjort tidigare. I boken får vi se centrale personer utsättas för stor fara, och till skillnad från de flesta fallen i serierna, även att någon av dessa dör. Boken är en del i en gigantisk förändring av Star Trek-universat som vi känner till det, en förändring som senare kulminerar i Destiny-serien, så missa inte den här!

Betyg: 7 av 10

7 7 7 7 7 7 7

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Omslagsbild
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0743499557
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter