Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Unworthy

Skriven av:
Bokserie(r): VOY (2378-)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« VOY (-2378) »

Beskrivning

USS Voyager leder en flotta av skepp till Deltakvadranten där borgerna tidigare regerade med styrka och terror. Afsarah Eden, som den nye kommendören över Voyager, skall hitta svaret på frågorna om borgerna verkligen är borta, samtidigt som nya möjliga allierade skall lokaliseras.

Samtidigt, på Jorden, kämpar Seven of Nine med förlusten av sin Borg-identitet, på samma gång som hon blivit nekad att inträda i Caeliar-gestalten, något som för henne var perfektionen personifierad. Medan hon sakta närmar sig galenskapens brant erbjuder Chakotay henne att hjälpa henne till Deltakvadranten där de tror att Caeliar numera befinner sig.

Utgåvor
  • Pocket utgiven den 29 september 2009 på förlaget Pocket Books med ISBN 1439103984.
  • eBok utgiven den 29 september 2009 på förlaget Pocket Books med ISBN 1439123489.

Trivia
Boken är på sammanlagt 384 sidor och utspelar sig år 2381.

Bilder


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Denna bok för tillbaka Voyagerserien till rätt köl och rätt inriktning och även om jag inte gillar vissa genvägar författaren tar för att åstadkomma detta, så är boken en underbar läsning för oss som älskade Star Trek: Voyager. Karaktärerna, både ursprungliga Voyager-karaktärer och de som är lite nyare, beskrivs så bra att jag förstår dem allt bättre och även om relationerna är viktiga i boken så blir det inte relationsgrävande som det annars lätt blir i många böcker och det är något mycket positivt. Kirsten Beyer gör ett bra jobb med boken och jag ville inte släppa boken.

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Av Externa recensioner

Trekweb
Jeff Ayers ger boken betyget 9 av 10. Han var aldrig en Voyager-fan, men genom Kirsten Beyers karaktärsutveckling i hennes böcker har han upptäckt saker hos personerna som han inte trodde var möjliga. Hans betyg av boken är riktigt positivt och han anser att Beyers borde ha haft en plats i manusskrivandet på Voyager-serien.

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Unworthy
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 1439103984
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter