Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Into Darkness i rubrikerna 12 maj

  • Det utannonserades redan 2012 att Joesph Gatt hade en roll i Into Darkness. Men hans rollfigur Gatt-2000 har det inte funnits mycket information om. Tills nu. I en intervju med Trekmovie.com berättar Gatt om hur han fick rollen, vem han spelar och om han ska dyka upp på konvent framgent. Läs det här. Intervjun spoilar inte särskilt mycket eftersom Gatts roll är relativt liten. Det är faktiskt nästan bäst att veta lite om hans rollfigur, för annars är risken stor att man missar honom när man ser filmen!
  • JJ Abrams och George Takei lajvchattade med Facebook häromdagen. Hela chatten filmades och sändes också lajv. Nu kan du se allting på nytt här. Antagligen är den spoilerfri, eftersom Into Darkness inte har visats i USA ännu.
  • Into Darkness dedikeras till amerikanska veteraner som har varit aktiva efter terrordådet den elfte september 2001. Det framkommer om du sitter kvar och ser alla eftertexterna. Trekmovie berättar att flera av Stjärnflottemedlemmarna i en av filmens scener faktiskt är riktiga veteraner. De som håller upp Federationsflaggan och sedan viker ihop den har alla tjänstgjort i den amerikanska armén. Viss spoilervarning utropas för den som läser originalartikeln.
  • Into Darkness-skådespelarna besöker nu mängder av amerikanska talkshows. Bland annat var Benedict Cumberbatch gäst hos David Letterman i torsdags. Intervjun är spoilerfri, även om Letterman försöker få Cumberbatch att berätta mer om John Harrison. Se det nedan och imponeras av Benedicts förmåga att sparka ner motspelare:

 

Senast i forumet

Bokutgivningar

December 2021:

Aktuella träffar

  • 7:e december -21
    Övriga grupper: IVPN
  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter