Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Äldsta Star Trek-sidan på väg att gå i graven

Trekweb.com riskerar snart att vara ett minne blott. Sidan som startade redan 1996 har övergetts av sin ägare och medlemmarna flyr sajten. Och nu slutar den ende redaktören brasilianaren Gustavo Leao att lägga ut nyheter.

 

Leao utlovade redan förra året att han skulle sluta i samband med Star Trek Into Darkness-premiären i maj och gå i "pension" efter att ha uppdaterat sidans nyheter sedan 1998 nästan dagligen. Beslutet har dock skjutits på framtiden gång på gång. Men nu verkar det vara definitivt, eftersom ingen efterträdare kan utses. Orsaken är att sidans skapare och ägare Steve Krutzler inte har varit aktiv sedan 2005, vilket även har lett till att Trekwebs forumdiskussioner ofta har spårat ut då han är den ende moderatorn. Krutzler är dock en upptagen man eftersom han är hög chef på Yahoo, och därmed inte längre har tid att sköta Trekweb, vilket flera obesvarade mejl från Leao visar.

 

Sedan november har därför många medlemmar lämnat det sjunkande skeppet och styrt kosan mot Trekcore.com. Ett litet hopp tändes emellertid när Krutzler uppdaterade en nyhet i början av december som Leaos tänkte efterträdare John Morton hade skickat in. 

 

Om Trekweb.com går i graven skulle det vara den andra populära fansidan som går under det senaste året. Tidigare år försvann även Trekunited.com, som var sidan som ansträngningarna att rädda Enterprise 2005 kretsade kring.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter