Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek: Phase II fortsätter

kitumba_140102.jpg

 

Vi har lämnat 2013 bakom oss, och det lär dröja åtminstone till 2016 innan vi får se en ny, stor Star Trek-produktion. Dock behöver vi inte känna oss ledsna för det, för om 2013 var storfilmens år så ser 2014 ut att bli fanproduktionernas! Vi väntar nu ivrigt på Star Trek: Renegades, Star Trek: Axanar och nya avsnitt av Star Trek Continues, men redan nu kan vi njuta av ett nytt och väl efterlängtat avsnitt av Star Trek: Phase II.

 

Avsnittet, som heter Kitumba, bygger på ett tänkt manus till den planerade TV-serien Star Trek: Phase II, även om gänget bakom den här fanserien har fått "massera" det en hel del för att få det att passa in med nyare kanon.

 

Att skapa en volontärdriven fanserie är inget lätt jobb, och fans av Star Trek: Phase II har i regel fått vänta ett eller två år mellan avsnitt. Kitumba började filmas redan 2009, men har legat i ett sorts postproduktionslimbo i mer än fyra år. Dock behöver vi inte vänta alls lika länge till nästa avsnitt; nästa avsnitt, The Holiest Thing, släpps redan den 14 februari, fast då med Brian Gross i rollen som Kapten Kirk.

 

Se Kitumba nu på YouTube

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter