Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

James Cawley säger farväl till rollen som Kirk

James Cawley, grundaren till webbserien Star Trek: Phase II, berättar idag på deras facebooksida att han kliver ner från rollen som James T Kirk i den populära webbserien. Men bakgrunden till detta är något mycket tråkigt.

 

Han berättar om de många roliga delarna med detta engagemang som han haft, bl.a. att ha fått spela med George Takei, Walter Koenig och Barbara Luna vid olika tillfällen, och han fick verkligen leva ut sin barndomsdröm om att få vara James T Kirk! Men han har också haft svåra motgångar, särskilt från mängder av fans som klankat ner på honom och hans skådespelande med ytterst grova ordalag. I alla möjliga sammanhang (forum, facebook, webbplatser) har Crawley fått ta emot onödigt hård kritik för hans roll i webbserien. Särskilt då Crawley är en amatörskådespelare så känns detta som oförståeligt att trekkers runtom i världen kan uttrycka så mycket hat.

 

Den sista gången vi får se honom i rollen blir i det kraftigt försenade avsnittet Kitumba som kommer den 1 januari 2014 och i nästföljande avsnitt, The holiest thing, den 14 februari 2014 kommer skådespelaren Brian Gross ta över rollen som Kirk.

 

James Cawley kommer att finnas kvar i produktionen som exekutiv producent (eng. Senior executive producer) och vi önskar honom och Star Trek: Phase II lycka till i framtiden!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter