Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Axanar lanserar ny hemsida, Star Trek Continues frestar med ny affisch

Vi inledde året med ett nytt avsnitt av Star Trek: Phase II, och nu är det bara tre veckor kvar till nästa avsnitt. Det nya avsnittet, The Holiest Thing, kommer att introducera skådespelaren Brian Gross som Kapten James T. Kirk, sedan James Cawley valt att ta ett steg åt sidan.

 

I februari får vi också ett nytt avsnitt av Star Trek Continues, och STC-gänget har nyligen släppt en affisch för att få upp vår aptit. På affischen ser vi Lou Ferrigno, som gör ett gästframträdande, men mycket mer än så avslöjar affischen inte om avsnittets handling. Det är nämligen så att den här affischen inte är riktigt "komplett", och en mer avslöjande version kommer att släppas i samband med att avsnittet har premiär.

 

Det dröjer ett bra tag till innan Star Trek: Axanar har premiär, men nu har filmprojektet fått en ny hemsida, där man kan läsa på om filmens handling, dess kronologi och dess karaktärer, med mera. Dessutom har hemsidan två olika FAQs: En vanlig FAQ, som besvarar frågor om finansiering, licensiering och dylikt, samt en "Geek FAQ", för den som undrar varför stjärnskeppet Ares' navigationsdeflektor ser ut som den gör, eller vilka dekaler som kommer att användas på uniformerna.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter