Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Vännernas farväl till rekvisitören Joe Longo

 

Joseph Anthony Longo föddes i Cleveland, Ohio, den 7 oktober 1940. Hans namn är kanske inte det första som du kommer att tänka på när någon nämner Star Trek, men du har säkert sett det flimra förbi otaliga gånger. Longo hade nämligen en nästan 30 år lång karriär inom Star Trek, då hans arbetade som rekvisitör för Star Trek II, Star Trek III, Star Trek: The Next Generation och Star Trek: Deep Space 9.

 

Han avled den 5 januari i år, och sedan dess har flera av hans gamla Star Trek-kollegor uttryckt sina sorg. En av dem är Doug Drexler, som skriver så här:

"Det kändes som att få en pil i hjärtat när jag hörde att Joe gått bort. Jag träffade honom varje dag under mer än tio års tid. Han var käck, hänsynslös och rolig som satan. Hans avslappnade manér utstrålade en sorts coolhet, av samma slag som den Dean Martin är så berömd för. Jag älskade Joe."

 

 

I onsdags samlades Joe Longos nära och kära till en minnesceremoni. Där delade man bland annat ut kopior av hans SkyBox-kort, där han berättar en lustig anekdot från hans TNG-dagar.

 

Vila i frid, Joe, och tack för allt!

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 8:e februari -21
    Star Trek: Picard, säsong 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter