Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Rykte: Nya TV-serien utspelar sig efter Star Trek VI: The Undiscovered Country

Du kan vilja replikera en nypa salt eller två. Just nu rapporteras det vitt och brett att den nya Star Trek-TV-serien kommer att vara en säsongsantologi som utspelar sig i primäruniversumet och efter händelserna i Star Trek VI: The Undiscovered Country. Men hur tillförlitliga är dessa uppgifter, egentligen?

 

Historien börjar borta på underhållningsnyhetssidan Birth. Movies. Death., där redaktören Devin Faraci rapporterar att "en pålitlig källa" har gett honom lite nya uppgifter om den kommande TV-serien. Enligt artikeln kommer serien att utspela sig efter händelserna i Star Trek VI: The Undiscovered Country men innan Star Trek: The Next Generation. Handlingen kommer att ta plats i primäruniversumet, men inte ombord ett stjärnskepp som bär namnet Enterprise.

 

Både tiden och platsen kan dock komma att ändras, för enligt Faracis källa kommer den nya TV-serien att vara utformad som en säsongsantologi, vilket potentiellt skulle kunna innebära att olika säsonger utspelar sig ombord olika skepp och med olika karaktärer.

 

Ska man tro på de här uppgifterna? Devin Faraci har varit aktiv som kulturreporter i mer än tio år, och anses av många vara en tillförlitlig källa. Det här skulle inte vara första gången han gjorde ett stort avslöjande om en kommande film eller TV-serie som senare visade sig stämma ... men det vore inte första gången han har haft fel. Till exempel så skrev han år 2010 en artikel med titeln Scoop! No Khan in STAR TREK 2, och vi vet ju alla hur det gick med den saken.

 

Summa summarum? Det här är ett rykte. Det kan mycket väl stämma, men det är nog bäst att ha saltkvarnen nära till hands.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter