Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Bryan Fuller: Antologiserieryktena är falska

Det är mindre än en månad kvar till Comic-Con San Diego, då vi förhoppningsvis kommer att få mer konkret information om den nya TV-serien. Under den långa väntan har många rykten florerat, men nu förklarar Bryan Fuller att två av de mest populära ryktena är falska.

 

Det har gått mer än tio år sedan Star Trek: Enterprise lämnade TV-tablån, och därmed markerade slutet för 18 oavbrutna år med Star Trek på TV. Den nya TV-serien har plockat medverkande från franchisens alla hörn, från Alex Kurtzman till Nick Meyer. Just Nick Meyer har nämnt att Star Trek VI: The Undiscovered Country är "en startpunkt för nästa serie", vilket många har tolkat som att serien kommer att utspela sig efter den filmen men innan Star Trek: The Next Generation, alltså någon gång mellan 2293 och 2364. I en intervju med Moviefone avslöjar dock medskaparen Bryan Fuller att sådant inte är fallet, och han passar samtidigt på att avblåsa ryktet om att den nya serien skulle vara en säsongsantologi.

 

"Det är rätt skojigt. Jag har läst att serien skulle utspela sig före The Next Genration men efter The Undiscovered Country, vilket är falskt. Jag har läst att det skulle vara en antologiserie, vilket inte stämmer. Så det är intressant att se de där påståendena, och se sanningen ihopblandad med myter. Man tänker, "Åh, just den där biten fick de rätt." Men det är som sanningsmätaren på PolitiFacts; det är en del som är delvis sant, och annat som är "pants on fire"-falskt."

 

Fuller säger även att han har pratat med Mae Jemison, som var den första svarta kvinnan i rymden, och som listar Nichelle Nichols' roll i originalserien som en av sina viktigaste inspirationskällor. Han säger att han vill fortsätta att skildra en inklusiv framtid med plats för alla, vilket han säger kommer att märkas både i seriens rolltillsättning och i dess karaktärsskildringar. På frågan om serien kommer att involvera några redan etablerade karaktärer svarade han "Tids nog. Tids nog."

Senast i forumet

Bokutgivningar

Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter