Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Brent Spiner: Star Treks misslyckande är trekkers fel

Om vi skall titta på varför Star Trek: Nemesis blev ett så stort misslyckande måste vi börja med att titta på trekkers del. Detta menade Brent Spiner (Data) i en intervju med Star Trek Magazine.

Spiner säger: "Vårt syfte med filmen var att göra det för alla trekkers. [...] Med tidigare filmer försökte vi finna ett sätt att överbrygga klyftan mellan trekkers och den generella publiken. Men med Nemesis sade vi 'Glöm det! Låt oss göra en film för alla fans, för det det är de personerna som faktiskt går och ser filmerna'. Och vad hände? De gick inte!"

"Oftast öppnar filmerna stort", fortsätter Spiner, "även om de är utsatta för svår konkurrens, men Nemesis gjorde inte ens det. Det var ett budskap från trekkers att de var färdiga med oss."

Spiner menar nu att han, trots tidigare rätt så syrliga kommentarer om Abrams tankar om Star Trek XI, anser att teamet gör rätt i att satsa på ett helt nytt spår inom Star Trek. Detta skall enligt Spiner förhoppningsvis leda till en ny serie som i sin tur leder till nya filmer.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter