Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: Helena Chronicles

 

Uppföljande serie till Star Trek: Hidden Frontier.

Skeppet USS Helena som nu är under befäl av dess tidigare försteofficer, Theresa Faisal, har kommenderats att utforska de nyligen avslöjade gränsområdena som tidigare var gömda av Törnesnåret. Men allt är inte frid och fröjd i efterdyningarna av Dysonsfärens förstörelse, och en överraskande upptäckt kan ha dödliga konsekvenser.

 

#1.1: Sanctuary Lost, utgiven 080104 (nyhet)

Kontakten med skeppet USS Odyssey som befinner sig i andromedagalaxen är bruten, och upplysningar om de saknade medlemmarna på IKS R'Kags är en blandning av vilseledande eller dålig information, eller rykten om att de alla omkommit. Tack vare insatser från kommendörkaptenerna Jorian Zen och Robin Lefler är inte allt förlorat, men någonting underligt är i görningen inom de tidigare dolda gränsområdena i Törnesnåret. Man befarar att det kan leda till dödliga konsekvenser med en aldrig tidigare påträffad livsform.

 

#1.2: Obsessions, utgiven 080323 (nyhet)

Lojalitetsband och vänskap ansträngs till det yttersta då Asters besatthet av att hitta ett sätt att få hem Ro (USS Odyssey), skapat en spricka inom officerskåren på USS Helena. Men detta är ändå ingenting emot det faktum att orionerna har kommit över en talaronstrålningsemitter som man - som det verkar - bjuder ut för försäljning till högstbjudande för en jakt på den av många hatade tidigare kommendören på USS Helena.

 

#1.3: Letter of the Law, utgiven 081221 (nyhet)

Med fiender bakom sig och det strandsatta USS Odyssey framför sig, försöker USS Helenas besättningen sig på en räddningsaktion emot Stjärnflottans order. På grund av operationens hemliga natur krävs speciella försiktighetsåtgärder som föder misstankar och oro hos besättningen.

 

#2.1: The Minstrel Boy, utgiven 090222 (nyhet)

Kommendör Benjamin Maxwell och USS Phoenix är på jakt efter USS Helena, efterlyst på grund av en förödande olycka med en Omegamolekyl. Då Helenas krympande skara av allierade tvingas välja sida, kan inte ens Faisal själv gissa vad som komma skall.

 

#2.2: Red Sky at Morn, utgiven 091011 (nyhet)

Kommendör Benjamin Maxwell har fått upp spåret på det "laglösa" USS Helena och Corey Aster har rekryterats till att arbeta på Omegamolekylen på en topphemlig forskningsstation, medan fienden närmar sig från alla håll!

 

#2.3: Leashed Thunder, utgiven 091115 (nyhet)

Faror hotar från alla håll. Besättningen på USS Helena har bråttom för att finna Corey Aster och avslöja konspirationen inom Stjärnflottan! Men är det snabbt nog för att undvika en katastrof av kosmiska proportioner.

Information saknas
Information saknas
Information saknas

Recension

Av: Fleetadmiral, 2009-01-11
Betyg: 2
Sämre än Star Trek: Odyssey från samma producent. För lite CGI enligt min mening. Dessutom mumlar flera av "skådespelarna" så det kan vara svårt att höra vad som sägs.

Betyg

Inga betyg ännu. Passa på att bli den första som betygsätter denna film.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon

Releasedatum: 2008-01-04

 

Officiell webbplats: hidden frontier.com

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter