Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: Phoenix
Temporal Studios lanserar en fanproduktion som tar oss till själva rötterna av Star Trek, i Gene Rodenberrys anda. Produktionen kommer att koncentrera sig på utforskning, äventyr och första kontakter med främmande arter i alfa- och gammakvadranten. Serien startar 42 år efter händelserna i filmen Star Trek: Nemesis.

För närvarande kan det första avsnittet (ett pilotavsnitt) ses på produktionens webbplats. På sikt kommer avsnitten att kunna laddas ned som .MOV- och iTunes-filer.

150 frivilliga, däribland några professionella skådespelare deltar.

USS Phoenix
Rymdskeppet USS Phoenix (NCX-101138) är ett massivt rymdskepp av Ascension-klass, 1400 meter långt och baserat både på Federationsdesign och romulansk design. Det supertunga slagskeppets besättning är på hela 10 000. USS Phoenix är mig veterligen det största Federationsskepp som förekommit inom Star Trek och borde närmast klassificeras som en Behemoth (se Klassifikation av rymdskepp).Pilotavsnitt:

Cloak & Dagger

Ett år efter att USS Phoenix lämnat dockan år 2421 utsätts det för ett större fientligt anfall och besättningen försöker rädda en utetrupp på en avlägsen planet, Katrassii Prime. Men på planeten väntar många faror som man inte räknat med...
Information saknas
Information saknas
Information saknas

Recension

Av: Fleetadmiral, 2010-05-07
Betyg: 7
Pilotavsnittet verkar lovande med utmärkta skådespelarinsatser och produktionen förefaller på det hela taget mycket välgjord. Det bästa jag faktiskt sett hittills när det gäller fanproducerade serier. Jag tycker inte riktigt om spydigheten bland skådespelarna. Hoppas fortsättningen kan hålla (åtminstone) samma nivå men med en mera sympatisk ton... samma otrevliga tendens - med skådespelare som verkar allmänt griniga - har man tyvärr sett i en del andra fanproduktioner.

Betyg

Inga betyg ännu. Passa på att bli den första som betygsätter denna film.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Releasedatum: 2010-05-07

Officiell webbplats: Star Trek: Phoenix
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter