Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: Federation OneFederation One är en miniserie som följer på Hidden Frontier och Operation Beta Shield. Serien kommer att omfatta fyra avsnitt och handla om Federationens president och hans medarbetare ombord på Federationens diplomatiska flaggskepp USS Federation One.
Säsong 1
#101: Unity, utgiven 081027 (nyhet)
Undersökningarna av vilka eller vilken som är skyldig till president Se'Frons död (Operation Beta Shield) fortsätter och McCabe misstänker alla: Sektion 31, den nye presidenten Vindepawl och romulanerna är några av de huvudmisstänkta.

Situationen är redan spänd som den är i Federationens högsta ledning och blir inte bättre av att The Archeins plötsligt återvänder.

#102: Institutions, utgiven 090117
Spänningarna ökar när Vindenpawls ledarskap ifrågasätts, samtidigt som McCabe måste avslöja ett gåtfullt informationsläckage innan det hotar Federationens viktigaste inrättning, presidentens kontor.

Säsong 2
Denna säsong är helt i mp3-format och alltså enbart ljud istället för som tidigare då det var TV-avsnitt.

#201: Intel, utgiven 090322
I sin fortsatta undersökning kring Se'Frons död, far presidentens säkerhetsansvarige Matt McCabe tillsammans med vetenskapsofficeren Mara Onshul på ett specialuppdrag, men en oplanerad färdförändring för dem rakt in i ett möte med pirater och överlöpare. Resan leder dem till det ökända Helvetesgapet.
Information saknas
Information saknas
Information saknas

Recension

Av: Fleetadmiral, 2009-01-11
Betyg: 5
En produktion som håller ungefär samma klass som Star Trek: Chronicles, dvs. en relativt medelmåttig serie.

Betyg

Inga betyg ännu. Passa på att bli den första som betygsätter denna film.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Releasedatum: 2008-10-27

Officiell webbplats: hidden frontier.com
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter