Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: OdysseyUppföljande serie till Star Trek: Hidden Frontier.
Striden mot tholianerna är över sedan en längre tid och det är på nytt fred mellan Federationen och dess närmaste grannar. Ett nytt hot närmar sig dock, denna gång från andromedagalaxen. En invasionsstyrka, som verkar oövervinnerlig, tar sig in i romulanskt territorium.

#1.1: Iliad, utgiven 070922 (nyhet)
Från den hemliga forskningsavdelningen på Deep Space 12, som inrättades under kriget mot the Grey, uppenbarar sig ett sista mirakel som kan hjälpa alliansen: En fungerande slipstreamteknik. Med användning av slipstream är det möjligt att överbrygga det enorma avståndet till andromedagalaxen, och ta sig till galaxen på ett par veckor. Ett djärvt uppdrag planeras för att ta det senaste Federationsskeppet USS Odyssey till andromedagalaxen och stoppa de skoningslösa invasionsstyrkorna. Men kommer det att räcka mot en så överlägsen fiende?

#1.2: The Wine Dark Sea
Odyssey har överlevt det första slaget mot the Archeins. Men med decimerad besättning, med en kapten som inte är säker på sin egen förmåga, och med ett tömt förråd av antimateria, syns oddsen för att överleva små.

#1.3: The Lotus Eaters
Förföljelsen av Odyssey från the Archeins börjar ta ut sin rätt, och Ro måste handskas med motstridiga åsikter bland sin besättning.

Stjärnflottans ideal vinner över romulansk pragmatism när ett nödanrop tas emot och Odyssey styr tillbaka till fiendens näste för att förhindra att the Archeins begår massjälvmord.

#1.4: Vile Gods

Det börjar bildas sprickor i den svaga alliansen mellan Odysseys besättning och deras nya allierade, Kelvanerna, som ytterst riskerar Nevins liv.

Medan man förhandlar med The Archeins, föranleder en förrädare och kidnappningen av kommendör Ro Nevin att 1:e officer T'Lorra tillsätts som ny befälhavare över skeppet.

#1.5: Keepers of the Wind, utgiven 081130

Odyssey har kämpat för sin överlevnad i Andromedagalaxen under ett år. Medan Ro försöker hålla ihop besättning och skepp, dyker det upp en ny möjlig allierad. Men är Alosierna vad de ser ut att vara? Säsongsfinalen avslutas i ett klimax; Seram leder The Archeins på ett uppdrag för att tillfångata Odyssey, samtidigt söker Caesus efter sin sanna identitet.

#2.1: On the Knees of the Gods, utgiven 090412

Det är ett år sedan Odyssey blev fast i Andromedagalaxen. Förföljda av The Archeins och fast beslutna att ta sig hem, måste T'Lorra konfronteras med sitt förflutna, och Ro måste lägga all sin energi på att lyckas i förhandlingarna med The Archeins innan det är för sent.

#2.2: The Immortal Loom, utgiven 090830

Med T'Lorra åter i tjänst, och Vaughn fortfarande kvar i fängelset är Maya Stadi under press från till synes alla sidor. Kommer Maya Stadis träning vara nog för att förbereda henne för nästa äventyr? Odysseys öde kan finnas på en död planet, men vilka hemligheter har The Archeins lämnat kvar?

#2.3: For All Time, utgiven 091213

I andra säsongens final blir Ro Nevin kallad av The Archeins mystiska De Stora. Seram kommer allt längre i sina planer om erövring, medan Odyssey måste förbereda sig för ett slag på liv och död.
Information saknas
Information saknas
Information saknas

Recension

Av: Fleetadmiral, 2009-01-11
Betyg: 7
En relativt stark fan-produktion, med hyfsat mycket action. Dessutom bra video- och ljudkvalitet.

Betyg

Behövs tre eller fler betyg för att betyget ska visas
2 besökare har betygsatt denna film.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Releasedatum: 2007-09-22

Officiell webbplats: hidden frontier.com
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter