Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Starship Farragut


Rymdskeppet USS Farragut var det första skepp som James T Kirk tjänstgjorde ombord, då med befälsgraden kapten (mellan 2254 och 2263) under kommendör Garrovick. Från 2263 blev han befälhavare på skeppet USS Enterprise. 2266 tar kommendör John Carter från USS Potemkin över befälet från Alvarez på Farragut, och vi får i en serie fanfilmer följa skeppets vidare öden.
USS Farragut är namngiven efter en av de två sjöofficerare som uppnått den högsta befälsgraden inom marinen, Admiral of the Navy (sv. riksamiral, 6-stjärnig amiral); David Farragut och George Dewey.
#1.1: The Captaincy, utgiven 070223
Kort efter att kommendör Carter anlänt ombord på Farragut, beordras han att undersöka försvinnandet av en flottiljamiral från Federationen på planeten Diotama III, och dessutom en möjlig hemlig klingonsk vapenfabrik. Carter måste rädda amiralen och förstöra vapenfabriken.

#1.2: For Want of a Nail, utgiven 070312
Rymdskeppet Farragut har sänts iväg på ett diplomatiskt uppdrag till Solon Prime för att ta den första kontakten med en art av antika lärda. Men kort efter att truppen strålats ner, upptäcker de att de befinner sig i Amerikas förflutna.
Information saknas
Information saknas
Information saknas

Recension

Det finns inga recensioner.
Klicka på knappen ovan för att skicka in din recension!

Betyg

Inga betyg ännu. Passa på att bli den första som betygsätter denna film.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Releasedatum: 2007-02-23

Officiell webbplats: Starship Farragut
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter