Jump to content
Star Trek: Strange New Worlds har premiär på Paramount+ den 6:e maj!

Redigerade inlägg


Pjotr'k
 Share

Recommended Posts

 • 2 months later...
 • 1 month later...
 • 3 weeks later...

Ett inlägg av Rickard har redigerats pga att den innehöll sex svordomar. Snälla, kan ni åtminstone försöka att tänka efter lite innan ni skickar in era inlägg. Man behöver inte svordomar för att understryka allvaret i det man säger. Svordomar tyder bara på en sak, och det är dåligt ordförråd. [VOY: Voyager på SVT, del 9]

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 3 weeks later...

Ytterligare ett inlägg är redigerat pga spoiler. Denna gång är det Nina_Janeway som är den som begått felaktigheten. [Voyager: Det bästa avsnittet]

Än en gång: Tänk på vad ni skriver, så ser allt bättre ut. Läs gärna forumreglerna innan ni skriver några mer inlägg.

Edited by Pjotr'k
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Ett inlägg av Crayle har redigerats pga användande av svordom. [Datorerna]

Sedan vill jag också uppmärksamma er alla på att vi inte lika ofta skriver upp i denna del av forat när olika regelbrott förekommer. Vi noterar dock alla regelbrott, och meddelar självklart via PM till den det berör.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Absolut bra att inte använda svordomar i inläggen jag håller verkligen med om att det tyder på dåligt ordförråd.

Jag fick dock ett problem när jag skulle skriva om de senaste avsnittet Q2. Jag skulle skriva att Q sade till sin son att inte *****s med Borg (Tror det var så han sa). Döm av min förvåning när ordet *****s ersattes av **** Kanske sker så i detta inlägg också. Jag förstår att forumet kanske är inställt så men jag tycker ändå att detta ord kunde få stå i mitt inlägg.

Link to comment
Share on other sites

Ytterligare ett inlägg är redigerat pga svordom. Denna gång är det Nina_Janeway som är den som begått felaktigheten.

Jag svor inte där! Jag skrev spoilers, det var det jag gjorde. Och det var längesen.

Det är redigerat. Ursäkta. :wub:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Vad jag vet så svär jag inte så mycket då jag skriver här. Kan man inte dela ut varningar om man svär ofta? :borg1:

Svordomar är inte godkända redan i dag. Vi har därför redan utdelat flera varningar för detta, men forat har varit relativt besparat från sådana uttryck, måste jag säga.

--> Forumregler

Link to comment
Share on other sites

jag personligen tycker den suger hårdast

tolkar iaf. jag som en svordom, eller?

Jag tolkar det inte som en svordom, däremot är det Flaming. Ur forumreglerna:

Flaming - Direkta förolämpningar av medlemmar, forumledare eller administratörer kommer inte att tolereras. Även flaming av Star Trek Serierna (TOS, TAS, TNG, DS9, Voyager, Enterprise) eller filmerna, detta gäller så klart även andra sci-fi serier/filmer, kommer inte att tolereras. Det är en sak att ge kritik om man kan bevisa det, men att endast skriva t.ex. "detta suger" anses vara flaming, men att argumentera en sådan kommentar är accepterat.

Personerna i fråga har dock redan blivit varnade för sina förehavanden under denna diskussion. De blev varnade redan under 2001, så något ytterligare behöver inte göras.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 2 weeks later...

Walliant varnas...

För er som läst forat den sista dagen kommer inte detta som en nyhet. Walliant har i ca 10 diskussioner gjort inlägg med det totala saldot av "Tuvok regerar" eller dylikt. Detta för inte diskussionen vidare utan blir bara en återvändsgränd. Man skall alltid söka förklara för övriga forummedlemmar om varför man tycker som man tycker.

Nu skall i ärlighetens namn sägas att alla inlägg inte ansetts vara nödvändigt att redigera, men inläggen är i allmänhet väldigt korta.

Jag har raderat inlägg i följande diskussioner:

--> Bästa Chief of Security

--> The Next Generation

Välkommen till fler givande diskussioner!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Jag tog bort ett inlägg av Gul Dukuken i Q, då den var helt klart oseriös, vilket flera medlemmar uppmärksammade. Hans avatar och signatur blev dessutom redigerade då de innehöll pornografi. Läs forumreglerna så undviks sådant här i fortsättningen.

Då jag tog bort Gul Dukukens inlägg redigerade jag även i svaren till denna, i fall någon undrar vad som hände med svaren. Det skulle se lite konstigt ut med svar och inget förstainlägg.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
 • Create New...