Jump to content

Nya "V" premiärvisas på Comic Con


Nyhet
 Share

Recommended Posts

På 80-talet invaderade ödlorna i "V" världen och teverutorna. Nu är serien tillbaka i en ny tolkning. Premiär: den 25 juli på Comic Con i USA.

Precis som i den gamla hitserien handlar nya "V" om utomjordingar som kommer till jorden. De säger att de är våra vänner, men har egentligen en dold, mörk agenda.

Nya "V" skiljer sig dock en del från originalet. Den ursprungliga upphovsmannen Kenneth Johnson har till exempel ersatts av en kvartett: The 4400-skaparen Scott Peters samarbetar med Jason Hall, Steve Pearlman och Jeffrey Bell för att göra V för 2000-talet.

Borta är också besökarnas tydliga likhet med nazismen. Nu är de är mer tvetydiga. Inte heller är besökarnas klassiska ledare Diana med. I stället är det Anna som leder dem. Hon spelas av Morena Baccarin, känd från Firefly.

Serien har precis premiärvisats för kritiker och programinköpare från hela världen och har fått goda recensioner. Från Televisionarybloggen:

"Ultimately, this reimagining of ‘V’ captures the essence of the original while moving it firmly into our post-9/11 reality and it seeks to answer questions about race, religion, duty, family, compromise, and co-existence. Personally, I can't wait for midseason to find out just what Peters has up his sleeve for these characters and the coming battle.”

"V" kommer att visas på ABC i USA och kommer garanterat hit med, men än så länge är det oklart vilken kanal som kommer att sända den. För dig som vill veta mer rekommenderas bloggen Visitors among us och seriens trailer.

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

^Jag håller med. Den nya ser ut att vara mer psykologisk och mindre action- och specialeffektsdriven. Sedan tror jag inte det finns en chans att den blir lika populär. Den första miniserien var ju ett fenomen.

Link to comment
Share on other sites

Jag måste ännu en gång ställa frågan om Hollywood inte har några ideer. Fins snart inte en film eller serie som de inte gjort om. Hitta på nytt i stället.

Jag kommer att hålla mig till den riktiga V-serien. Det fins inga som kan konkurera med Tyler och Donnavan. :D

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

Det ögonblick när vi en gång upptäckte att det tydligen var ödlor som åt marsvin, etc, var ett av de bästa någonsin i TV-historiuen. Hela familjen (som satt bänkad i TV-soffan) blev jätteskraj och drog en stor inandning. Frågan är - hur skall de kunna göra detta på nytt? De måste verkligen komma med något helt annat som överraskningsobjekt, som jag ser det, för att kunna bli en lika bra TV-serie (och det tror jag peronligen inte är möjligt).

Link to comment
Share on other sites

Det var Dianna som vi såg äta marsvinet, och det var helt klart en docka eller något annat trick, för hennes mun blev tre gånger så stor som innan, och när hon svalt såg man en klump i hennes hals. Hon log dock stort så det var uppenbarligen väldigt gott.

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...