Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyheter

"Pine, Quinto och Cho är bland de hundra snyggaste männen i världen"

09-12-03 kl. 00:09 av Aike
Kategori(er): Aktiviteter: Warp, Övrigt: Personer
Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock) och John Cho (Sulu) är alla tre med på tidningen Peoples lista över de hundra sexigaste levande manliga kändisarna.

Chris Pine:
The Star Trek stud has galactic good looks that could turn anyone into a die-hard Trekkie. And Trekkies might be in luck: The actor looks for brains when seeking out girlfriends. "Intelligence is a big thing," he told PEOPLE. "If you can’t have a conversation, it’s done.


Zachary Quinto (finns enbart i den tryckta tidningen):
On unwinding off the set: “I love to run with my dog and go hiking,” says the star of NBC’s Heroes. “I love a glass of red wine, I won’t say no to it usually. I like an Italian, red, full-bodied situation. I’m not a connoisseur or anything, but I can tell the difference”


John Cho:
He’s gone from stoner hero in the Harold and Kumar movies to hot FBI agent in FlashForward – a role that comes with a sexy walk "if you’re carrying a real gun. When it’s on your hip, you lead differently; your hands go to different places," says Cho, 37.


Hela listan går att se i den här filmen.

Pine inte singel längre

För den som är intresserad av Pine måste vi dock göra er besvikna. Han presenterade för någon vecka sedan sin nya flickvän Olivia Munn på inspelningsplatsen för filmen Unstoppable, skriver Eonline.

Munn arbetar som modell, programledare och skådespelerska. I vår är hon bland annat aktuell i en biroll i Iron Man 2.

Warp 2008 flyttad och inriktningen ändrad

08-03-28 kl. 12:44 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp
Warp 2008 byter namn till Warp 2.8 och flyttar från Trondheim till Oslo. Det har varit svårigheter att få ekonomin att gå ihop som varit en av anledningarna till ändringarna och konventet blir nu ett minikonvent istället för den större satsning som utlovades. Den enda gästen är fortfarande Knut Jørgen Rød Ødegaard. Arrangörer av Warp 2.8 blir Trekkers Norge i samarbete med lokalföreningen Oslo Trekkers.

Warp 2008 - datum fastställt

07-09-13 kl. 15:53 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp

Den 12-14 september 2008, alltså om exakt ett år, är det dags för Warp 2008. Det blir, som tidigare sagts, i Trondheim och hotellet blir det anrika 1800-talshotellet Britannia.

Warp 2008 fortfarande på gång!

07-04-24 kl. 20:48 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp
Thomas Dahl låter hälsa i ett e-brev att Warp 2008 fortfarande är på gång. Ett glädje bud för er som kanske misströstat. Robert Picardo, Richard Arnold och Barbara Adams är de som hittills planeras som gäster.

Till sommaren blir det dessutom en endagarskongress i Oslo, ConTact 2007. Richard Arnold, som ännu en gång är rådgivare åt Star Trekfilmsproducenterna, kan informera lite om den nya filmen, bl.a. Läs mer om detta på våra kongressidor.

Barbaracon 1 i Stavanger den 15-16 juli

06-03-06 kl. 13:44 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp
Det blir en kongress i Stavanger till sommaren, men i en något mindre skala. Detta glada meddelande kommer från Thomas Dahl och Trekkers Norge. Till denna kommer Barbara Adams (känd från Trekkies 1 och 2), Mark Allen Sheppherd (Morn i DS9) och Richard Arnold (Gene Roddenberrys personlige rådgivare). Eventuellt så kommer Roger Nygard och Denise Crosby som gör Trekkies-filmerna, men detta är långt från säkert än.

Priset är 250 NOK med tillägg för signeringar, fotograferingar och en Harry Potter-fest. Läs mer bland våra kongressidor.

Warp 2006 --> Warp 2008

06-03-02 kl. 06:53 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp
Warp 2006 blir av, men den byter år och ort. Trekkers Norges styrelse har beslutat att kongressen blir av under 2008 i Trondheim. Inget mer är sagt, men det är skönt att höra att de inte ger upp idén om en skandinavisk kongress.

Warp 2006 är uppskjuten!

06-01-14 kl. 23:44 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp
Styrelsen för Trekkers Norge har beslutat att skjuta på den planerade kongressen Warp 2006. Den blir troligen inte alls av förrän tidigast 2007 och kommer troligen då att bli en kongress med bredare Science Fiction-repertoar.
Styret skal om kort tid se på ny dato for kongressen. Det vil bli vurdert omlegging av kongressby med hensyn til de som skal arbeide med kongressen. Styremedlemmene må ha mulighet til å dra inn mest mulig hjelp fra nærmiljøet. Styret vil også vurdere å la Tim Russ (Tuvok, Voyager) sitt råd om en bredere kongress innen sci-fi, fange styrets øre. [...]
Alle berørte skal kontaktes angående utsettelsen, og alle som har kjøpt billett vil selvfølgelig få refundert beløpet. En egen e-post vil bli sendt de som har kjøpt sine billetter med informasjon om hvordan tilbakebetalingen fungerer.

Trekkers Norges styre beklager denne utsettelsen. Vi tror likevel det vil gagne hele sci-fi miljøet å forandre kurs når det gjelder kongressen. Vi håper våre medlemmer og samarbeidspartnere vil støtte oss i avgjørelsen, og fortsette arbeidet mot en kongress vi kan være stolte av.


(Tack till Thalaxian för nyhetstipset)

Viktigt att veta om Trekbussen

05-11-17 kl. 13:26 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp
Trekbussen, alltså den buss som skall ta svenska trekkers från övre delen av södra Sverige (Stockholm), till Warp 2006 i Stavanger nästa år, har fått in förfrågningar angående återbetalningar m.m. av biljetter för bussresa och för warp-biljetten. Det som gäller är att pris motsvarande Warp 2006-biljetten (minus 50:-) återbetalas om skådespelarna ställer in och ingen likvärdig skådespelare engageras i stället. Vad gäller bussresans pris i paketpriset så sker återbetalning enbart om Trekbussen blir inställd av någon anledning.

(Tack till: Pia Mylly)

Mark Allen Shepherd till Warp 2006

05-11-10 kl. 07:22 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp
Enligt Thomas Dahl i Trekkers Norge har nu Mark Allen Shepherd tackat ja till att komma till Warp 2006 i Stavanger nästa år. Han spelade Morn i DS9 (med gästspel i VOY: Caretaker). I avsnittet DS9 Who Mourns for Morn? spelade han dessutom den person som felaktigt sätter sig på Morns plats!

Finsk Star Trek-film

05-10-19 kl. 21:29 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp, Filmer (av trekkers)
Star Wreck: In the Pirkinning är något så ovanligt som en finsk Star Trek-film. Den kommer att visas och presenterasWarp 2006. Den ses som en parodi men har av flera bedömare setts som en riktigt bra film, särskilt med tanke på att den gjorts med minimal budget och med engagerade fans bakom den. Vill ni inte vänta till juli 2006 så finns filmen för nedladdning från den officiella webbplatsen (xvid i avi-format med hjälp av en torrent samt i Windows Media-format för direkt nedladdning).

Section 42 arrangerar bussresa till Warp 2006

05-09-15 kl. 22:34 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Svenska föreningar, Aktiviteter: Warp
Inför Warp 2006 i Norge nästa sommar, har Section 42 arrangerat en Trekbuss som tar oss från Stockholm till Stavanger i
ett svep. Pia Mylly skriver:
"I bussen träffar du trekkers från hela Skandinavien: Sverige, Finland och Norge. Vi visar Star Trek på videomonitorerna och har annat skoj för oss under resans gång. Se komplett information om Trekbussen på webbplatsen."

Kontinuerlig information kommer att skickas ut på föreningens info-lista under tiden fram till avfärd.

Rapporter från Picardos signeringar

05-07-10 kl. 20:01 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter, Aktiviteter: Warp
Ole-Tom har samlat bilder från signeringarna med Robert Picardo i Köpenhamn och Stockholm samt med Garrett Wang i Stockholm, samt från de norska trekkernas några dagars lång resa i Köpenhamn.

Det finns dessutom några bilder med rapport som Section42 har lagt upp (om ni använder Opera, Safari, FireFox eller Camino, klicka här) från mötet i Stockholm.

Fler bilder kan ses där Anne Mejlhede visar sina många bilder från Köpenhamn på sin egen sida.

Warp 2006 - officiella sidorna har öppnats!

05-06-27 kl. 15:59 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter: Warp, Databasen & forumet
Warp 2006 som äger rum i Stavanger 2006 har nu två officiella webbplatser öppnade.

Den norska återfinns på Warp Conventions och har engelska som huvudspråk. Den bör alltid konsulteras i fråga om exakta uppgifter. Vill ni hellre titta på den svenska officiella sidan finns den här på Star Trek Databas - Warp 2006.

Båda sidorna kommer fyllas ut med alltmer information ju mer vi närmar oss sommaren 2006.

Robert Picardo signerar i Köpenhamn och Stockholm

05-05-11 kl. 09:12 av Pjotr'k
Kategori(er): Aktiviteter, Aktiviteter: Warp
Som vi tidigare rapporterat om kommer Robert Picardo med flyg till Köpenhamn den 29 juni för att åka med Cruise Treks kryssning runt Östersjön där de bland annat stannar i Stockholm den 6 juli. Nu har Thomas Dahl, Trekkers Norge, sagt att Robert tackat ja till att signera kort i Stockholm och samtidigt marknadsföra Warp 2006, Stavangerkongressen där Robert lovat medverka.

Vid mötet i Köpenhamn på Fantask-butiken kommer representanter från de flesta svenska, norska och danska Star Trek-organisationerna att närvara. I Stockholm kommer Stockholm Trekkers och Trekkers Norge komma till SF-Bokhandeln där Robert signerar.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter