Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna - 2 december 2008

  • William Shatners TV-show "Shatner's Raw Nerve" har premiär ikväll kl 22.00, amerikansk tid, på Biography Channel. Hans första gäst blir Valerie Bertinelli, som tidigare varit gift med rockstjärnan Eddie Van Halen, och kommande planerade gäster är Tim Allen, Jimmy Kimmel, Jenna Jameson, Kelsey Grammer och Judge Judy. Leonard Nimoy är en trolig gäst och vi får väl se om Shatner gör slag i saken och bjuder dit George Takei... (+)
  • Jesse Schedeen på IGN Comics var inte överförtjust i den nyutgivna serietidningen The Last Generation, vilken utspelar sig i ett annat universum med i huvudsak TNG-besättningen. Betyget blev ynka 5,5 av 10. Serietidningen ges ut i sin helhet i bokform under november 2009. (+)
  • Utopia Planitia Shipyard ligger i byggstarten. I varje fall om man skall tro den nybildade affärspartnergruppen Utopia Planitia Group. De hoppas i framtiden kunna bygga en rymdstation i omlopp kring Jorden, för att företagen skall kunna färdas dit ingen färdats tidigare. De beskriver allt i förhållande till Star Trek och mänsklighetens framtid, men med profit kopplat till konceptet. Detta skulle alltså kunna bli en rymdstation i Star Treks anda men med ferenger vid rodret... (+)
  • Ett nytt omslag har presenterats för New Frontier-boken Treason, med utgivning i april 2009. (+)
  • Brandon McConnell som spelar Ro Nevin i Star Trek: Odyssey, har pratat med Trekweb.com. Teknobabblet var det svåraste för honom att lära sig, men rollen som örlogskapten Ro har varit utmanande och rolig, särskilt med anledning av att karaktären är homosexuell (något som McConnell inte är). (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter