Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna - 5 januari 2009

 • TV-serien Quark från 1977-1978 var en satir på i första hand Star Trek men även Star Wars och hade ett mycket kort liv på åtta avsnitt på TV-kanalen NBC. Denna alltför kortlivade TV-serie får nu sin renässans på DVD, region 1, på skivan "Quark: The Complete Series". Det är okänt om den dyker upp även på region 2, men fansen i USA är i varje fall glada. (+)
 • Aprilutgåvan av Star Trek Magazine kommer att omges av de två av de främsta filmposters inför Star Trek-filmen. Tidningen kommer dessutom att innehålla en mängd av material omkring den nya filmen. Tidningen kommer ut i slutet av mars eller i början av april för den europeiska marknaden och i USA några veckor tidigare. Det är obegripligt att de inte kan ge ut tidningarna simultant, då det är exakt samma innehåll varje gång. (+)
 • 1 april kommer en omfattande faktabok om alla (ja, även de svenska, om man skall tro reklamen) Star Trek-serier som getts ut till och med år 2008. Läs mer om boken i vår litteraturdatabas. (+)
 • Månadens Star Trek-böcker som ges ut är bl.a. efterföljaren till Destiny-serien, A singular destiny som täcker av det politiska och civila arbetet efter borgattacken mot Federation och dess grannar. Dessutom ser vi den tredje antologin om spegeluniversat i boken Shards and shadows. (+)
 • Vi närmar oss slutet på TV-kanalen TV4 science fictions visningar av Star Trek: Deep Space Nine (de visar även Star Trek: Voyager) och även om de tidigare sagt att de äger rättigheterna till Star Trek: Enterprise vet vi ännu inte om de tänker sända dessa snart. Är det någon som hör något - låt oss veta så att vi kan gå ut med en nyhet om det.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter