Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna - 4 januari 2012

  • Har ni liksom jag införskaffat alla nummer av Star Trek Legion of superheroes så är ni säkert spända på att se fortsättningen. Redan nu kan du läsa de första 8 sidorna av nummer 4, med stort tack till Comics continuum.
  • JJ Abrams nya TV-serie Alcatraz har premiär i USA den 16 januari och den handlar om ett antal fångar som inte åldras. Serien har alltså tydliga övernaturliga eller science fiction-relaterade tecken... Den lär inte komma till Sverige sådär snart, men räkna med att serien går att köpas på DVD i slutet av året. (+)
  • Kompositören Michael Giacchino har fått många priser för sin musik och frågan är om han kan överträffa sig igen. Just nu är han aktuell med bl.a. den kommande filmen Mission impossible : Ghost protocol som har premiär den 27 januari. Han står också bakom musiken till Alcatraz. Se mer om den nya Mission impossible-filmen här, där vi också får höra en del av musiken. 
  • Mer om Mission impossible: Ghost protocol: Simon Pegg är med som en av Ethan Hunts assistenter!
  • I Portland, USA, har Röda korset på nyårsaftonen haft sin årliga Stormtroppers vs Klingons Blood drive, alltså en bloddonation på årets minst aktiva dag med hjälp av personer utklädda till stormtroopers eller klingoner. Detta gör de för att locka fler att ge blod, men man måste vid ingången bestämma sig för vilken sida man vill stödja... Läs mer och se bilder från eventet på oregonlive.com.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter