Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Mark Altman recenserar Into Darkness

Mark Altman, som har skrivit en rad bakom kulisser-böcker om Star Trek, däribland Captain´s log the complete Trek voyages, har nu recenserat Star Trek Into Darkness. Han konstaterar först att Star Trek-filmerna inte är särskilt bra filmer, men att vi gillar dem eftersom vi är trekkers. Och att det var mycket, som till exempel humorn, i Star Trek (2009) som han ogillade.

 

Denna gången är han dock mer positiv och skriver att han är imponerad av Chris Pine, som han tycker gör rollen som Kirk till sin egen; han uppskattar också att Into Darkness, precis som de bästa Star Trek-berättelserna, har ett mycket relevant budskap som han ser som kritiskt mot delar av George W Bushs politik.

 

Hans största invändning mot filmen är att rymdstriderna som han tycker är för snabba. I stället föredrar han bataljer som liknar u-båtsfilmer i rymden, som till exempel i Khans vrede.

 

Altman är dock överlag mycket positiv och han anser att Star Treks framtid är ljus. Hela hans recension kan du läsa härTrekmovie.com.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 8:e februari -21
    Star Trek: Picard, säsong 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter