Jump to content

SPOCK-serietidning!?


baao

Recommended Posts

Hej!

Ja, det är en mycket ovanliga serietidning på svenska. Men tyvärr, det blev bara 3 nummer innan serietidning nedläggades pga dåliga försäljningar på denna tiden.

Eftersom jag är serie-fantast, har jag samlat mig på tidningar SPOCk i alla nummer. Det är en ganska liten chans att hitta dem i en gammal seriebutik som säljer beg.serietidningar men som sagt att det är väldigt liten chans eftersom det har varit verkligt dålig försäljning med dessa tidningar.

//Nettan

Link to comment
Share on other sites

Ah, Spock ja. Lyckades komma ut just när jag började bli seriös Trekker. Var väldigt sur när den lades ner, eftersom jag hade hoppats på att kunna samla på mig de tidigare numrena av DC:s andra omgång serier med originalserien.

*stolt ägare till alla tre nummer + de 2 TNG-numrena som kom ut i Sverige*

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 years later...

Och som vi alla vet att om man vill ha nåt vettigt ut av sitt serieläsande utanför Hälge, 91:an och Fantomen så är import ett måste.

För nya prenumerationer rekommenderar jag Alvglans och Seriebörsen. För äldre nummer Comics Heaven och Staffars Serier (och butiken som ligger granne med Staffars, som jag tyvärr glömt namnet på.) För album finns också adlibris och andra nätbokhandlar.

Den i mina ögon bästa amerikanska nätbutiken, bäst priser, snabbast leverans, gratis frakt vid över 100 dollar är Mile High Comics. Signa upp för deras nyhetsbrev och invänta någon av deras många reor.

Import är betydligt enklare än man tror så låt inte det stoppa nån.

Det har relativt nyligen släppts samlingar med Gold Keys utgivning av Star Trek och jag har för mig att DC:s också ska samlas.

Min egen samling består av 3 ganska misshandlade ex av serien Star Trek från början av 80-talet, men jag har funderat på Gold Key-samlingarna.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 years later...

På databasen finns den här. Lämna gärna ytterligare information, ni som har serietidningen hemma. Recension, kanske?

Har själv alla tre numren som jag köpte när de kom ut. Men jag kan inte låta bli att brista ut i skratt när det på framsidan står: "TV-succén från TV5 Nordic". Dåvarande Kanal 5 hade ju nästan ingen då. Inte heller var det många som kollade på den kanalen, så att bli succé var inget svårt :lol: Samtidigt vilka tider det var: Star Trek på tisdagr klockan 20.00 och Snobbar som jobbar samma tid dagen efter. Vilken kanal som aspirerar på att vara en av de största kanalerna hade haft 20-30 år gamla tv-shower på primetime idag? :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...