Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna - 23 mars 2009

Webbserier av trekkers
Idag nås äntligen svensk massmedia om att Christer Fuglesang har en roll i fanfilmen Gatekeeper, något vi rapporterade om i oktober förra året. läs mer om Gatekeeper här. Sedan hittade vi en intressant artikel om Matthew Montgomery och om hans medverkande i fanfilmerna Star Trek: Hidden Frontier (som en homosexuell klingon) och Star Trek: Odyssey (som läkaren). Läs artikeln på Fangoria Online som fokuserar mycket på HBT-frågor.

Star Trek Online
I ett försök att uppnå en anknytning till det övriga Star Trek-universat har Cryptic Studios gjort en intervju med Annika Hansen (tidigare känd som Seven of Nine). Intervjun stänger dörren för en fortsatt romans mellan Chakotay och Seven of Nine och konstaterar att borgerna kommer att ha en plats i Star Trek: Online.

Star Trek XI
I natt hade Nya Zeelands största tidning, New Zealand Herald lagt upp en artikel om att Nya Zeeland får den absoluta världspremiären av filmen Star Trek, men den artikeln har därefter tagits bort. Var det bara en fråga om en missuppfattning eller har något ändrats i Paramounts marknadsföringsplaner? Sedan har vi också upptäckt att bland världspremiärerna hittar vi... den 7 april (ja, redan en dryg månad före USA- och Sverigepremiären) då massmedia kommer att få se filmen i sin helhet på Sydneys operahus (kanske var det detta som vi på Star Trek Databas förstod som premiären på Sydneys operahus, missuppfattningen var ju i sådana fall lätt skedd). Därefter kommer filmen visas i Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Japan, Sydkorea, Nederländerna, Nya Zeeland, Ryssland, Spanien och Storbritannien, inte USA i denna världsturné, då dessa får en specialvisning vid något helt annat tillfälle. Artikeln hämtas från /film.com och som vanligt med dessa visningar så får vi räkna med att massmedia inte får visa något förrän några dagar före filmens premiär för allmänheten. Visst - en och annan webbplats kommer säkert att skriva något, men några detaljer kommer med stor sannolikhet inte att avslöjas.

Ett klipp som Thorsten Wulff på TrekMovie har gjort visar samtliga logos från Star Treks historia, från originalserien till den elfte filmen. Det är vackert, om än snabbt ihopklippt och lite överdramatiskt...

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter