Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhetsarkiv - Maj, 2002

'Nemesis' är kanske inte sista TNG-filmen

Av Jocke , skriven 02-05-31, kl: 18:59
Kategori(er): Filmer: 10 Nemesis
Innan 'Star Trek: Nemesis' gick in i produktion så ansåg många att detta skulle bli den sista TNG-filmen, men nu när filmen snart är färdig , så börjar många av de besättningsmedlemmarna tro att en efterföljare är trolig:
Patrick Stewart (Jean-Luc Picard) berättade följande för SFX Magazine (via the Great Link):
There's been a lot of gossip about this being the last Next Generation film. Those conversations are only happening in the fan community. As far as the studio is concerned, and our executive producer is concerned, and indeed as far as all of us are concerned, though we all have our own opinions and feelings, there is nothing official at all about it being the last.

Shockwave får väldigt bra recensioner!

Av Jocke , skriven 02-05-29, kl: 10:35
Kategori(er): ENT
Det sista avsnittet, Shockwave, i säsong 1, har fått väldigt bra recensioner av nätets olika Star Trek-sidor. De flesta anser att avslutningen var dramatisk, spännande och en passande avslutning till den första säsongen. Några utvalda recensioner:
Trek 5
StarfleetCom.Net
TrekWeb
Section 31

Enterprise sänds efter Voyager

Av Jocke , skriven 02-05-26, kl: 14:53
Kategori(er): Allmänt om Star Trek: Star Trek på svensk TV, ENT, VOY
På SVT:s hemsida finns det nu info i deras programupplysning om att de kommer att sända Enterprise efter Voyager. Nu när det är officiellt så kan vi bara vänta på att Voyager ska ta slut och vi äntligen kan se Enterprise på svensk-tv.

Uppdateringar

Av Jocke , skriven 02-05-22, kl: 22:48
Kategori(er): Databasen & forumet
- Lagt till arkiv för nyheterna och röstningar. Nyhetsarkivet finns längst ner på denna sida.

- Som ni ser så har jag även bytt ut den gamla menyn. Tyckte att den gamla inte riktigt passade in på sidan. Har ni några åsikter om den så får ni gärna skriva till mig eller ta upp det i forumet.

- plus en del småjusteringar och buggfixar lite här och var.

Shockwave - Säsongsfinalen

Av Jocke , skriven 02-05-20, kl: 20:35
Kategori(er): ENT
Onsdagen den 22/5 sänds Enterprise finalen, Shockwave, för säsong 1 på tv-kanalen UPN i USA.
Lite om handlingen: Archer och besättningen förstör en utomjordisk planet som de håller på att utforska. Archer får ett besök av den föredetta besättningsmannen Daniels som har rest genom tiden för att varna honom för att Sulibanerna försöker sabotera hans uppdrag.

Registreringsdatum

Av Jocke , skriven 02-05-15, kl: 14:42
Kategori(er): Databasen & forumet
Från och med den 12:e maj så sparas ett datum när ni registrerar er och detta visas nu även i medlemslistan. Men eftersom som att jag inte vet vilket datum ni registrerade er som gjorde detta före den 12:e så har jag satt erat registreringsdatum till den 5:e maj. Vet ni vilket datum ni registrerade er på och gärna vill att detta skall stämma så kan ni skicka det till mig så ändrar jag.

Star Trek: Elite Force II

Av Jocke , skriven 02-05-14, kl: 18:39
Kategori(er): Quarks
En förhandstitt av spelet 'Star Trek: Elite Force II' finns på Gamespot. Denna efterföljare utvecklas av Ritual Entertainment och utspelas till större delen ombord på U.S.S. Enterprise-E. Du hittar hela förhandstitten här.

Foton från säsongsfinalen

Av Pjotr'k , skriven 02-05-12, kl: 13:36
Kategori(er): ENT
Startrek.com har släppt bilderna och grundstoryn till första säsongsfinalen, "Shockwave".

Star Trek II: the wrath of Kahn Directors edition

Av Quiet , skriven 02-05-12, kl: 13:34
Kategori(er): Filmer: 02 Wrath of Khan
Snart släpps den andra Star Trek-filmen från 1982, The Wrath of Kahn i en ny version, Directors edition. För ungefär ett halvår sedan släpptes ST: the motion picture på dvd och vhs i directors edition, och nu är det dags för film nr. 2.

TrekCon är inställt!

Av Pjotr'k , skriven 02-05-06, kl: 09:22
Kategori(er): Aktiviteter
Det planerade konventet i Köpenhamn 20-22 september är inställt. Denna sorgliga nyheten nådde oss via e-post i helgen. Orsaken var att det var för få som köpt biljetter i förväg. Fy på alla er som väntade.

Star Trek: Nemesis släpps i USA

Av Pjotr'k , skriven 02-05-06, kl: 07:19
Kategori(er): Filmer: 10 Nemesis
Ett starkt rykte på nätet ger för handen att Star Trek: Nemesis, den tionde av Star Treks biofilmer kommer gå upp på amerikanska dukar den 13 december 2002. Inga officiella källor inom Paramount har vare sig förnekat eller konfirmerat, men erkända webbplatser citerar ryktet och har t o m godkänt informationen.

I film nr 10 kommer Amiral Janeway att finnas med i en biroll, men det är TNG-gänget som har kontrollen över denna deras sista film tillsammans (enligt samma rykten).

Välkommen!

Av Jocke , skriven 02-05-05, kl: 16:29
Kategori(er): Databasen & forumet

Välkommen till den nya svenska sidan om Enterprise, Star Trek: Enterprise Databas.

 

Här så hittar du nyheter om serien, en avsnittsguide, en omfattande multimedia avdelning och mycket mer intressant information. Vissa avdelningar saknar förtillfället viss information, men den informationen kommer att läggas till efter hand.

 

Du hittar information om oss som kommer att sköta om sidan under Redaktionen.

 

Mvh Jocke - Administratör / Webmaster

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter