Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhetsarkiv - 2022

Prodigy slutar att visas på Viaplay, men finns på Nickelodeon

Av Pjotr'k , skriven 22-12-29, kl: 12:04
Kategori(er): PRO - Prodigy

Hittills har de första 10 avsnitten av Prodigy visats på Viaplay. Om någon har denna tjänst får ni nu passa på att titta på den snabbt, för på nyårsdagen finns den inte längre där. 

 

Men för er som har SkyShowtime eller Tele2 Play / Allente, där SkyShowtime ingår, så kommer serien att ligga kvar även efter nyårsafton.

 

Nickelodeon

Den har dessutom börjat att visas på Nickelodeon. Vi upptäckte idag att den gått där med ett nytt avsnitt den senaste veckan. Avsnitt 19 och 20 visas idag respektive imorgon klockan 16.20. Läs mer på tv.nu för aktuella tider. 

 

Nickelodeon visade de första fyra avsnitten den 24 december, hoppade över avsnitt 5-11 för att sedan från den 25 december och framåt visa avsnitt 12 och framåt. Det betyder att vi fortfarande inte har fått se avsnitt 11 på den nordiska marknaden. 

Senaste nytt om Star Trek: Picard

Av Pjotr'k , skriven 22-10-10, kl: 11:17
Kategori(er): PIC

Star Trek: Picard, som har premiär den 16 februari 2023 med en tio avsnitt lång tredje säsong, har utkommit med en trailer de senaste dagarna och även annat som kan intressera oss trekkers. 

 

 

Intressant att vi får se ett par karaktärer som tidigare haft ett stort inflytande på TNG-besättningen (nej, jag kommer inte att avslöja dem här) - det gör ju nostalgirundan med TNG nästan helt komplett!

 

När Paramount+ lade ut denna trailer på bland annat Twitter den 8 oktober med orden "The final voyage beginstog det inte lång tid innan Jonathan Frakes svarade med de kryptiska orden "Maybe not final...."

 

Hur skall man tolka detta? Är det en ny film på gång med TNG-besättningen, kommer vi få se USS Enterprise i något annat sammanhang, blir det TV-filmer som skall släppas eller var det bara Jonathan Frakes som ville röra om lite för att få upp intresset för säsong 3 av Picard? 

Kan SkyShowtime ha ändrat sig?

Av Pjotr'k , skriven 22-10-08, kl: 08:29
Kategori(er): Allmänt om Star Trek: Star Trek på svensk TV, DIS

Sedan vi i torsdags berättade att SkyShowtime i nuläget inte planerat att ta in Star Trek: Discovery har många trekkers hört av sig till deras kundtjänst och undrat varför de gjort så, och om de skulle kunna tänka sig att tänka om. Möjligen anar vi nu en skiftning i deras hållning.  

 

Till en av våra medtrekkers har de nu svarat att Star Trek Discovery läggs till inom kort. Det återstår att se om det faktiskt blir så, för de har ju varit väldigt tydliga fram till nu att de inte tänkt ta in serien. 

 

Vi får hålla tummarna för att det faktiskt händer. Vi vet ju att SkyShowtime har haft dåliga recensioner på Trustpilot och andra liknande omdömestjänster, över hela världen, och att de har mycket att arbeta med för att deras tjänst och app skall bli bättre. Problemen har yttrat sig i svårigheter att nå deras kundtjänst (vilket även vi har erfarit här på Star Trek Databas), att undertexter saknats alternativt inte har kunnat tas bort och en del annat. Frågor om vissa seriers inkorporerande i streamingtjänsten kanske därmed har en lägre prioritet. Men vi hoppas verkligen att det går vår väg. 

SkyShowtime svarar: Därför finns inte Discovery i deras utbud

Av Pjotr'k , skriven 22-10-06, kl: 21:53
Kategori(er): Allmänt om Star Trek: Star Trek på svensk TV, DIS

skyshowtime_221006.pngSedan SkyShowtime lanserades den 20 september för att ersätta Paramount+ har många ställt sig frågan varför Star Trek: Discovery inte finns i deras huvudtjänst, trots att den varit med i den tidigare streamingtjänsten. Då Paramount+ för drygt ett år sedan lanserades över stora delar av världen, bland annat med orden "home for all things Star Trek", kändes bortfallet av denna serie som ett misstag, något vi rapporterat om tidigare

 

Vi har på flera sätt försökt att nå SkyShowtime Sverige för att få svar kring detta, och nu har vi fått ett svar: 

Hej Peter! Utbudet från SkyShowtime kommer skilja sig lite från Paramount+, vi kommer ha delar av utbudet samt nya serier och filmer från Universal pictures, Dreamworks, Sky, Peacock, Paramount pictures, Nickelodeon och Showtime 🎬 Vi har inga planer på att ta in Star Trek Discovery just nu, men vi tar såklart vidare ditt förslag 🤩 Ha en fin dag. /SkyShowtime

Beskedet är alltså att de inte alls tänker ta med Star Trek: Discovery men att detta kan ändras i framtiden. Till andra trekkers har de även sagt att serien Short Treks har samma icke-planerade öde att vänta. 

 

Vi hade kanske inte förväntat oss detta svar, men vi vet från tidigare år att förändringar kan ske om fansen önskar det. Ni som har SkyShowtime behöver därför aktivera er och skriva till streamingtjänsten med frågan om inte alla Star Trek-serier, som ju är Paramount-ägda serier, faktiskt borde samlas i den tjänst som ändå ägs av Paramount. 

 

På frågan om varför vissa, underförstått de som har tillgång till SkyShowtime genom exempelvis Tele2 Play, fortfarande kan se Discovery hade de inget svar på. Möjligen är det något som hänger i ett tag men risken är då stor att den inom kort försvinner även därifrån.  

Svårigheter att se Discovery på SkyShowtime

Av Pjotr'k , skriven 22-09-26, kl: 21:21
Kategori(er): DIS, TNG

För 6 dagar sedan övergick Paramount+ i den nya streamingtjänsten SkyShowtime. Vid denna lansering fick tjänsten in Star Trek: The Next Generation, som tidigare bara synts på Netflix. Dessutom fördes i princip allt Star Trek-relaterat som tidigare legat i utbudet hos Paramount+. Men flera trekkers har hört av sig med frågetecken kring varför en viss serie inte finns med i den nya streamingtjänsten.

 

Serien det handlar om är Star Trek: Discovery som inte går att hitta om man har ett direktabonnemang på SkyShowtime. Men om man som undertecknad redaktör har ett abonnemang på Tele2 Play, där SkyShowtime ingår, går det utan problem att finna den populära TV-serien. 

 

Vi har försökt få kontakt med SkyShowtime som i Sverige representeras genom Paramount Nordics, men har ännu inte fått något svar på våra frågor. 

 

Är det fler som upplever detta problem? Diskutera i vårt forum eller i Facebookgruppen Star Trek: Universe (Nordics)

Vad visas av Star Trek på svensk TV?

Av Pjotr'k , skriven 22-09-20, kl: 20:57
Kategori(er): DIS, DS9, ENT, LOW / LDS - Lower Decks, PRO - Prodigy, SNW - Strange New Worlds, TAS, TNG, TOS, VOY

Idag gick streamingtjänsten Paramount+ upp i SkyShowtime och för framtidens Star Trek är det alltså dit vi skall börja gå för att se Star Trek. Men allt finns inte där än. Fortfarande är Netflix den dominerande tjänsten för serier utgivna från 1960-talet fram till 00-talet. Här är en lista på var ni hittar Star Trek på den svenska och nordiska marknaden. 
 

Från Originalserien fram till Enterprise (60-tal till 00-tal)

Dessa serier finns samtliga på Netflix, åtminstone fram till den 13 april 2023. Då har de nämligen funnits på den populära streamingplattformen i 8 år och då många streamingkontrakt arbetar med fyraårscykler är det troligt att serierna då försvinner från Netflix. 

 

En serie som redan börjat synas på en annan tjänst är The Next Generation som från och med idag finns på både Netflix och SkyShowtime. 

 

tumme_tos-tas-(besattning)_220920.png tng-(besattning)_220920.png tumme_ds9-(besattning)_220920.png

ent-(besattning)_220920.png voy-(besattning)_220920.png

 

discovery-cast_220920.jpgDiscovery (2017-...)

Discovery började sändas 2017 och finns idag att se på SkyShowtime om du har tjänsten via Tele2 Play. Fram till 2021 var Netflix platsen för denna serie, men med mycket kort varsel togs den bort från Netflix och fördes då in istället i Paramount+ (nuvarande SkyShowtime). Sammanlagt 4 säsonger har getts ut och en femte spelas in för närvarande och är därmed på gång någon gång under 2023.

 

Det konstiga i att SkyShowtime endast visar DIscovery om man har SkyShowtime i ett annat paket (såsom Tele2 Play) men alltså inte i sin egen huvudtjänst, går inte att förklara, men diskuteras i vår nyhet här.

 

tumme_picard-cast_220920.jpgPicard (2019-...)

Picard går att hitta på Prime Video. Två säsonger är utgivna och den tredje och utannonserade sista säsongen kommer till streamingtjänsten den 16 februari för den nordamerikanska marknaden - troligen den 17 februari här i Nordeuropa.  

 

 

lds-cast_220920.jpgLower Decks (2020-...)

Lower Decks är en animerad serie med stort fokus på humor och igenkänning. Även denna serie finns på Amazon Prime. Serien fokuserar inte på bryggans besättning utan istället på de som arbetar på golvet, de så kallade "Lower Decks". I skrivande stund visas den tredje säsongen. 

 

snw-cast_220920.jpgStrange New Worlds (2022-...)

Strange New Worlds utspelar sig ett tiotal år före originalserien. Huvudskådespelarna hade gästroller som just dessa karaktärer i serien Discovery och deras framträdande blev så bejublat att fansen krävde en egen serie för dessa. Ni hittar TV-serien på SkyShowtime och det är hittills en säsong utgiven, med en andra säsong på gång. 

 

tumme_prodigy-cast_220920.jpgProdigy

Prodigy är den tredje animerade serien och denna riktar sig främst till barn och unga. Det är den enda serien som dubbas med svenska röster. Serien visas på SkyShowtime och på Viaplay. Den kommer eventuellt även till Nickelodeon då den är samproducerad med detta TV-bolag

 

Filmerna

  1. The Motion Picture
  2. The Wrath of Khan
  3. The Search for Spock
  4. The Voyage Home
  5. The FInal Frontier
  6. The Undiscovered Country
  7. Generations
  8. First Contact
  9. Insurrection
  10. Nemesis: SkyShowtime
  11. Star Trek (2009): SkyShowtime, Viaplay
  12. Into Darkness: SkyShowtime
  13. Beyond: Netflix (sedan 1 september 2022), SkyShowtime

Andra filmer:

  • For The Love of Spock: Netflix

Picards sista säsong har fått ett premiärdatum

Av Pjotr'k , skriven 22-09-08, kl: 21:52
Kategori(er): PIC

Star Trek: Picard har hittills gått i två säsonger. Den tredje säsongen blir den sista, och nu på Star Trek Day har vi äntligen fått veta när premiären blir av. 

 

Den 16 februari (den 47:e dagen på året) 2023 får finalsäsongen premiär i USA, förhoppningsvis dagen efter i Sverige!

David Warner är död

Av Pjotr'k , skriven 22-07-25, kl: 20:16
Kategori(er): Filmer: 06 Undiscovered Country, Övrigt: Personer

David Warner, en brittisk skådespelare, föddes i Manchester den 29 juli 1941. Den 24 juli 2022 (5 dagar innan 81-årsdagen) dog han i London. 

 

Han började i Royal Shakespeare Company snart efter att han gjort sin debut på teaterscenen 1962. Han var klassisk teater trogen hela sitt liv, men hade en mängd roller i alla möjliga sammanhang - TV, filmer, datorspel och mycket annat. 

 

Hans mest kända roll inom Star Trek hade han som kansler Gorkon i Star Trek  VI: The Undiscovered Country, där han sade de numera välkända orden "You haven't heard Shakespeare until you've heard it in the original Klingon."

 

Må han vila i frid. 

Teaser för Star Trek: Picard, säsong 3!

Av Pjotr'k , skriven 22-07-24, kl: 09:08
Kategori(er): PIC

Det är mycket som händer på San Diego Comic Con! Nu har även en teaser släppts för säsong 3 av Picard och här får vi se många ur TNG-besättningen i sina roller. Jag formligen älskar den nya looken för Worf!

 

Se hela teasern här nedanför. Det är ingen spoilervarning på detta inlägg, då det inte avslöjas något om innehåll i den kommande säsongen. Säsongen har premiär under 2023. 

 

Trailer släppt för Lower Decks, säsong 3

Av Pjotr'k , skriven 22-07-24, kl: 08:59
Kategori(er): DS9, LOW / LDS - Lower Decks

Mindre spoilervarning för avslöjande av överliggande tema för säsong 3 av LDS. 

 

En trailer har nu släppts för säsong 3 av Lower Decks (LDS). Den anger kopplingar till många tidigare karaktärer, särskilt till Deep Space Nine. Så som väntat kommer LDS även under denna säsong innehålla rejält många nördiga kopplingar till Star Trek-trivia. 

Crossover mellan två Star Trek-serier planeras

Av Pjotr'k , skriven 22-07-24, kl: 08:48
Kategori(er): LOW / LDS - Lower Decks, SNW - Strange New Worlds

Ingen större spoilervarning på detta inlägg, då inget sägs om vad som faktiskt händer i det kommande avsnittet.

 

Det har ryktats ett tag om att det skulle bli en crossover mellan två Star Trek-serier, men nu är det officiellt. Det blir dock inte det som många fans har uttryckt önskemål om de senaste månaderna (Discovery + Strange New Worlds), utan en helt annan spännande kombination. 

 

kraschar-sdcc-220724_220724.pngPå San Diego Comic Con igår kväll avslöjades att det blir en crossover mellan Strange New Worlds och den animerade serien Lower Decks. Det var Tawny Newsome (Beckett Mariner i LDS) och Jack Quaid (Brad Boimler i LDS) som dök upp på den panel som var avsedd för Strange New Worlds. Efter att de förklarat att de blivit tillsagda att komma ut till denna panel avslöjar Anson Mount (Christopher Pike i SNW) att det troligen handlar om det Crossover-avsnitt de skapat till nästa säsong av Strange New Worlds

 

Enligt panelen skall karaktärer från Lower Decks synas i "Live action form", alltså som riktiga personer och inte animerade. Samtidigt skall åtminstone Christopher Pike synas som en animerad karaktär. 

 

Publiken blev väldigt exalterad över denna nyhet, men det väcker ändå en del frågetecken. Det största av dem är väl tidsglappet mellan serierna på mer än 100 år. Sedan undrar man ju även om skådespelarna bakom de animerade karaktärerna kan stå sig i ett mer aktivt levande format. Men utofrån vad vi såg från Tawny Newsome och Jack Quaid så känns de som deras egna karaktärer - Tawny Newsome med sin skrikiga och intensiva röst var ju helt naturlig även om hon inte var animerad denna gång.  

USA-premiär för säsong 3 av Lower Decks

Av Pjotr'k , skriven 22-07-13, kl: 20:12
Kategori(er): LOW / LDS - Lower Decks

lds-poster-sasong-3_220713.jpgLower Decks har premiär av sin tredje säsong i USA den 25 augusti.

 

Inget har sagts om en inernationell premiär. Säsong 1 sändes i Nordeuropa några månader efter den nordamerikanska premiären men under säsong 2 såg vi en premiär redan dagen efter sändningen i Nordamerika. Kan vi därför möjligen vänta oss att det blir en premiär på våra längdgrader den 26 augusti av det första avsnittet för säsongen?

5 Emmynomineringar till Star Trek i år

Av Pjotr'k , skriven 22-07-12, kl: 22:39
Kategori(er): PIC, Prisutdelningar, SNW - Strange New Worlds

emmy-award-2022.png5 nomineringar lyckades Star Trek kamma in vid årets Emmynomineringar. Barn-TV-priserna avslöjas först senare i år, då de är på en särskild gala kallad Children and Family EMmy Awards, och där har förhoppningsvis Star Trek: Prodigy en chans. 

 

Star Trek: Picard (4 nomineringar)

Outstanding Sound Editing For A Comedy Or Drama Series (One Hour) - för avsnittet Penance.

Matthew E. Taylor (Co-supervising Sound Editor), Michael Schapiro (Co-supervising Sound Editor), Sean Heissinger (Dialogue Editor), Alex Pugh (Sound Editor), Clayton Weber (Foley Editor), John Sanacore (Foley Artist), Ben Schorr (Music Editor), Katherine Harper (Foley Artist), Ginger Geary (Foley Artist).

 

Outstanding Period And/Or Character Makeup (Non-Prosthetic) - för avsnittet Hide and Seek

Silvina Knight (Assistant Department Head Makeup Artist), Tanya Cookingham (Key Makeup Artist), Peter De Oliveira (Makeup Artist), Allyson Carey (Makeup Artist), Hanny Eisen (Makeup Artist). 

 

Outstanding Prosthetic Makeup For A Series, Limited Series, Movie Or Special - för avsnittet Hide and Seek

James Robert Mackinnon (Special Makeup Effects Department Head), Vincent Van Dyke (Prosthetic Designer), Hugo Villasenor (Special Makeup Effects Artist), Bianca Appice (Special Makeup Effects Artist), Neville Page (Prosthetic Designer), Toryn Reed (Special Makeup Effects Artist), Ralis Kahn (Special Makeup Effects Artist). 

 

Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes - för avsnittet Penance

Christine Bieselin Clark (Costume Designer), Michell Ray Kenney (Costume Supervisor), Allison Agler (Assistant Costume Designer).

 

Star Trek: Strange New Worlds (1 nominering)

Outstanding Sound Editing For A Comedy Or Drama Series (One Hour) - för avsnittet Memento Mori.

Matthew E. Taylor (Co-Supervising Sound Editor), Michael Schapiro (Co-Supervising Sound Editor), Kip Smedley (Sound Designer), Clayton Weber (Sound Editor), John Sanacore (Sound Editor), David Barbee (Sound Editor), Matt Decker (Music Editor), Alyson Dee Moore (Foley Artist), Rick Owens (Foley Artist), Christopher Moriana (Foley Artist).

Dorothy Duder är död

Av Pjotr'k , skriven 22-07-03, kl: 17:45
Kategori(er): ENT, RIP, SHT, Övrigt: Personer

dorothy-duder_220703.pngDorothy R Duder, matstylist vid produktionen av Star Trek: Enterprise, har avlidit i en ålder av 69 år. Hon var den första att inneha uppdraget av matstylist vid en Star Trek-produktion på en reguljär basis. Hennes uppdrag som matstylist handlade om att förbereda all mat som skulle synas på bild eller användas i en scen. 

 

Skådespelare har även vittnat om att hon ofta även ordnade mat till de som arbetade med produktionen. 

 

Hon var gift med Doug Drexler, som även han varit involverad i Star Trek-sammanhang. Maken lade även in hennes namn i ett Okudagram i avsnittet In the Pale Moonlight, vilken visade på dödade under Dominionkriget. 

 

Hon dog den 1 juli 2022 efter att under en längre tid kämpat mot cancer (Michael Okuda). 

Vilka karaktärer får vi inte se i Picards säsong 3?

Av Pjotr'k , skriven 22-05-07, kl: 21:37
Kategori(er): PIC

Observera att detta inlägg innehåller spoilers om ni inte sett hela säsong 2 av Star Trek: Picard

 

Nu när säsong 2 av Star Trek: Picard är över, finns det vissa karaktärer som vi förstår inte kommer att vara med. Andra anar vi och ytterligare andra verkar lämna i enlighet med deras skådespelares inlägg på Instagram och Twitter. 

 

Santiago Cabrera, som spelade Christobal Rios, har självklart lämnat. Något annat vore konstigt, då vi redan fått veta hur Rios levde sitt liv tillsammans med sin nya familj innan han dog i en barfajt.

 

Evan Evagora, allas vår Elnor, kommer inte heller tillbaka nästa säsong, berättadehan på sitt Instagram. Det kanske ändå var väl, då hans roll ändå var starkast i säsong 1, med särskilt fokus på Choose to Live. I sin roll som kadett har han inte fått visa sig så mycket och rollen som kadett är ju något som skiljer sig rätt så rejält från den militäriska Quvat Milat som han var först.  

 

Isa Briones (Soji Asha, SutraKore Soong, m.fl.) kommer inte heller att vara med i nästa säsong. Detta berättade hon igår på sitt Instagram.

 

Alison Pill, som spelade Agnes Jurati och Juratiborgdrottningen, avslöjade i en intervju med MovieWeb tidigare i veckan att hon inte var med i inspelningen av Picards sista säsong. Detta förvånade undertecknad redaktör då vi anade att det som hennes karaktär lovade att slå vakt mot, kunde leda in i en större story för säsong 3 av TV-serien.  

 

Vilka kommer vi att få se?

De vi vet att vi kommer få se i nästa säsong är i princip hela TNG-besättningen. Dessutom har Jeri Ryan (Seven), Michelle Hurd (Raffi Musiker) och Orla Brady (Laris) visat att de varit med vid inspelningarna av säsong 3:s avsnitt., så där får vi väl ändå gissa att de är med i nästa säsong. 

Introt till Strange New Worlds har både bekanta toner och nyskapande musik

Av Pjotr'k , skriven 22-05-01, kl: 13:22
Kategori(er): SNW - Strange New Worlds

2022-05-01-(2)_220501.pngParamount har släppt introt till Strange New WorldsYoutube - både bekanta tongångar från originalserien och en pampig, mer modern, fortsättning. Och så får vi höra Christopher Pike (Anson Mount) läsa de ikoniska orden "Space, the final frontier...". 

 

Undertecknad redaktör är helt såld - vad säger ni?

 

Star Trek: Strange New Worlds har premiär i USA på torsdag och här i Nordeuropa på fredag - Paramount+ är det som streamar denna serie. 

Släkten Soong

Av Pjotr'k , skriven 22-04-12, kl: 07:31
Kategori(er): ENT, PIC, TNG

De med anknytning till släkten Soong i Star Trek börjar till antalet bli rätt så många nu. Och då har vi inte räknat alla Coppelius-androider som kan räknas som skapade barn till Altan Inigo Soong. Vi beslöt oss därför för att göra en sammanställning av vad vi idag vet om släkten Soong. Vilka uppgifter saknas, ser ni något? Skriv då direkt i vårt forum eller i Facebookgruppen Star Trek: Universe (Nordics)

 

Missa heller inte den kortfilm som släpptes i natt om Brent Spiner och alla hans karaktärer i Star Trek. De börjar ju bli en hel del... Och klicka gärna på bilden nedan för en i större storlek!

 

Nya posters för Strange New Worlds släpptes idag

Av Pjotr'k , skriven 22-04-05, kl: 22:13
Kategori(er): SNW - Strange New Worlds

Som vanan är på First Contact Day har en del ändå hänt även i år. Det senaste är att Paramount släppt nio affischer, s.k. posters, inför Strange New Worlds som har premiär i USA den 5 maj och i Nordeuropa den 6 maj. Klicka på bilderna nedan för större versioner. 

 

tumme_strange-new-worlds-poster-(pike)_220405.jpg

tumme_strange-new-worlds-poster-(spock)_220405.jpg tumme_strange-new-worlds-poster-(una-chin-riley)_220405.jpg

 

strange-new-worlds-poster-(christine-chapel)---250px-hog_220405.jpg tumme_strange-new-worlds-poster-(erica-ortegas)_220405.jpg tumme_strange-new-worlds-poster-(hemmer)_220405.jpg

tumme_strange-new-worlds-poster-(la-an-noonien-singh)_220405.jpg tumme_strange-new-worlds-poster-(m-benga)_220405.jpg

tumme_strange-new-worlds-poster-(nyota-uhura)_220405.jpg

Trailer för Picard, säsong 3

Av Pjotr'k , skriven 22-04-05, kl: 19:23
Kategori(er): PIC

En trailer för Picards tredje säsong har släppts för bara någon timme sedan. Den avslöjar inte något särskilt, mer än vilka skådespelare som kommer vara med i denna sista säsong av serien. Se trailern på StarTrek.com samt lite här och var i sociala medier.

 

pic--trailer-for-sasong-3--2022-04-05-(4)_220405.png

Så i princip alla från Star Trek: The Next Generation kommer tillbaka - som sig bör i detta sista kapitel i TNG-eran. 

 

Säsong 3 av Star Trek: Picard har premiär 2023. Just nu kan vi streama säsong 2 på Prime Video. 

Kortfilmer om huvudkaraktärerna i Strange New Worlds

Av Pjotr'k , skriven 22-04-01, kl: 11:03
Kategori(er): SNW - Strange New Worlds

star-trek-strange-new-worlds-logo_220401.jpgFlera kortfilmer har släppts om huvudkaraktärerna i Star Trek: Strange New Worlds, klipp som gör att suget efter att få se serien bara ökar. Den 6 maj släpps serien här i Sverige, på streamingtjänsten Paramount+. De enda vi inte får se egna filmer om är Pike, Spock och Una - men de har vi ju redan sett i Discovery

 

Tillägg 2022-04-04: Även Pike, Spock och Una finns nu listade här nedanför!

 


Laddar... Laddar...
Facebook Twitter