Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Millennium

Skriven av:
Bokserie(r): DS9 (-2374)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Hela serien i en samlingsvolym bestående av Millennium med böckerna The Fall of Terok Nor, The War of the Prohets och Inferno. Böckerna har utgivits var för sig år 2000, men år 2002 utgavs dessutom en samlingsvolym över samtliga böcker.

Medan Benjamin Sisko gör allt för att hantera tusentals frågor, mängder av problem, högar med rapporter och en svårhanterbar bajoransk samarbetsofficer kommer en muck ut från skuggorna och hälsade på honom. Med allt som hände är det inte att undra på att Benjamin sköt händelsen långt bak i minnet.

Sex år senare håller federationen på att förlora dominionkriget och får nu kontakt med något som först verkar vara en myt, nämligen de förlorade bajoranska orberna. Myten säger att dessa orber tillsammans skall kunna öppna ett andra maskhål, ytterligare ett himmelstempel där gudarna bor.

Nu dras Benjamin Sisko in i ett krig mellan gott och ont.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Spännande, om än rörig, första bok i en serie om tre böcker. Spännande kamp mellan gott och ont där man inte kan vara säker på vad som är gott och vad som är ont. En kär återkomst av tidigare fiender. Mycket härlig bok.

Betyg: 6 av 10

6 6 6 6 6 6

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Millennium
  • Utgiven:
  • Förlag: Simon & Schuster, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0743442490
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter