Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Hollow Men

Skriven av:
Bokserie(r): DS9 (-2374)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
År:
« 2374 »

Beskrivning

Vid en vändpunkt i kriget mot Dominion använde sig kommendör Benjamin Sisko av tveksamma metoder när han lurade in romulanerna i kriget. (In The Pale Moonlight)

Nu, i efterdyningarna av hans tveksamma val, återkallas Sisko till högkvarteret på Jorden för att delta i de första samtalen mellan de allierade federationen och romulanerna. Siskos samvete väger tungt på hans sinnen och övertygar honom att han skall söka någon form av förlåtelse för hans agerande. Samtidigt försöker grupper inom Stjärnflottan utnyttja Elim Garak för att avslöja en människa som kan hålla nyckeln till krigets lösning.

Arter: cardassier, människor, romulaner
Karaktärer: Elim Garak, Benjamin Sisko
Skepp och stationer: Deep Space 9


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Sinnets svängar kan vara våldsamma och oväntade. Därav tog Sisko ett beslut som visserligen gav hjälp till att rädda kvadranten från det krig som pågick men som också var ett mycket tveksamt val utifrån de värderingar som han anser sig stå för. Boken går verkligen in i alla dessa efterfunderingar. Boken ger också en inblick i Jordens och Federationens politiska affärer och status, vilket är intressant och i överensstämmande med en annan mycket bra bok jag läst, Articles of the Federation. Garaks funderingar kunde ha beskrivits bättre och skulle då troligen ha gett ytterligare inblick i en tidigare Obisian Order-agents huvud.

Boken var sammantaget mycket bra och minuset var då det här med Garak.

Betyg: 7 av 10

7 7 7 7 7 7 7

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Hollow Men
  • Utgiven:
  • Förlag: Star Trek
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0-7434-9151-3
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter