Jump to content
Sign in to follow this  
Borgmi

Vilken karaktär är du?

Recommended Posts

Vilken star trek-karaktär är du?

Vilken karaktär är du mest lik? Inte den karaktär du skulle vilja vara, utan den som stämmer bäst ihop med dig och din personlighet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet inte Garak kanske? Nä men det är ju görsvårt att säga eftersom att man troligtvis har delar från minst två, troligen fler olika karaktärer i sej.

Jag har nog lite Worf(Stolt. Principnisse ibland), lite från Picards frisör(pratig), lite från Data(nyfiken) och lite från Curzon Dax(inga kommentarer) ;) lite från Picard(när man leder ett träningspass)...finns nog mer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag måste nog säga att jag alltid på något sätt identifierat mig med Mr La Forge, och det är nog kanske också därför han är min favorit. Just hans humor, hans sinneslag och helt enkelt sättet han är på tycker jag att jag smått känner igen i mig själv ibland. Dock är den tekniska sidan av Geordi någonting som jag absolut inte har lika mycket av. Visst, jag är teknisk, men Geordis nivå är för hög för mig att nå.

Nu när jag tänker efter tycker jag att vissa personlighetsdrag jag har liknar Bashirs också, och han är ju min favorit i DS9.

Annars tycker jag att jag hittar små saker i de flesta som jag identifierar mig med, och det tycker jag är roligt för det gör ju Star Trek lite lättare att relatera till, tycker jag.

Edited by johannalaforge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har aldrig tidigare funderat på detta. Men efter att ha lagt någon minut på det, skulle jag säga att jag har mycket gemensamt med Worf, fast om jag ha något problem löser jag helst det på diplomatisk väg. Alltså mer Picards stil.

Worf och Picard, intresant blandning :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Som en kombination av Jabba the Hut och Jake Sisko skulle jag tro. Jabba the Hut är visserligen sw men jag kommer inte på någon i st med samma rondör som jag har. <_< J.

vad är rondör ? och du vill nog inte vara en stor padda heller

Felstavat odör? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Knepigt!

Jag blandar och ger friskt från högen av karaktärsdrag, ser något av mig själv i de flesta. Mest Bones kanske (den cyniska, skarpa sidan, snabb i repliken), men lite mer avslappnad som LaForge. Det beror ju lite på sällskapet också, vilka sidor man är bekväm med att visa upp. I min ungdom var jag nog mest som Riker (nöjeslysten, flirtig, men 100% när det är allvar). Vissa drag har jag väl fortfarande kvar.

Har också blivit beskriven som "Wesley Crusher på fyllan" (smart, nördig, påfrestande tjatig), men jag vet inte om jag vill kännas vid det... :blink: :lol:

Edited by Marvin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I professionella sammanhang är det nog Riker som jag kommer närmast, kanske med små stänk av Julian Bashirs. Privat pendlar det nog mellan Riker, Barclay, Bashir, Wesley & Neelix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will Riker tror jag är mesta dels lik. Spänningen runt hörnet vad vore inte det. Var stort fan av Riker i TNG. Ett avsnitt utan Riker var inte star trek. Annars tycker jag ferengis är coola dock skulle dom inte passa ens karaktär.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...