Jump to content

Star Trek görs till porrfilm


Tourettes

Recommended Posts

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4773542.ab

Jag sitter pa engelsk tangentbord sa kan inte skriva de tre sista boxtaverna i alfabetet :)

Anyway, Star Trek gors till porrfilm! Blir ni peppade eller icket? :lol:

Jag sager bara en sak: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Edited by Pjotr'k
Svordomar ej tillåtet enl. forumreglerna
Link to comment
Share on other sites

Jag tycker bara det är tråkigt och obehagligt att göra billiga poänger på andra, och billigare än porrfilm kommer man väl inte... Jag har sett nyheten i ett par veckor, men valt att inte skriva en nyhet om det, just av den anledning som drakryttare säger.

Om ni skall diskutera filmen, gör det inte med "sexuellt språk", om ni förstår vad jag menar, av respekt för att personer är av olika ålder på detta forum. Första inlägget i denna diskussion har därför justerats.

Link to comment
Share on other sites

Tyvärr är det nog inte mycket som är heligt längre, det finns alltid någon pajas som tycker det är roligt att göra om andras mästervärk och förlöjliga dem. Som Fleetadmiral skrev ska de även göra om Seinfeld :arg: och jag minns att för ett antal år sen var det en skandal om att någon gjort om Pippi Långstrump... :huh: :sjuk:

Jag tycker det är sorgligt och gaaanska patetiskt att folk inte hittar något vettigare sätt att spendera sin tid på. Star Trek har inget med porrindustrin att göra! Jag håller med Jocke - det är för lågt för att ens omnämnas, synd bara att det inte är likadant i media. Där letar de alltid efter sensationer, och har de inga så smäller se upp ett "SEX" på förstasidan även om resten av texten lyder: "... av tio svenska tycker att sommaren är årets bästa årstid". Det är sorgligt att vårt samhälle blivit såhär.

Link to comment
Share on other sites

Jag vore tacksam om ni inte drog hela forumet över en kam tack vare denna medlems åsikter som är helt och hållet hans/hennes egna. Varje medlem har rätt att uttrycka sin egen åsikt på forumet så länge denna inte uppmuntrar till lagbrott eller kan verka stötande för tex minderåriga besökare.

Porrindustrin blommar ju som aldrig förr vilket tyder på att många tittar trots att flertalet inte skulle säga något sådant offentligt.

Glider detta ämne över till en diskussion med "runda ord" och annat osmakligt kommer detta ämne att stängas och vederbörande deltagare varnas. Enough said. J.

Link to comment
Share on other sites

Allt som blir framgångsrikt förvanskas av porrindustrin, och görs film av. Det är bara att acceptera.

Jag är för dåligt insatt för att veta säkert, men det är väll så att det inte görs direkta pornografiska versioner av allt, utan man vinklar det med andra namn, men samma miljö. Annars skulle man säkert få rättighetskrångel.

Man kan tycka vad man vill om Porr, men detta är en industri som alltid har varit i fronten för nya sätt att lansera sig. Få brancher är så inovativa för att finna vägar till sinna kunder. Internet är väll något av det bästa som hänt denna industi, och det var de tidiga med att inse.

För några år sedan råkade jag av en slump stöta på en torrentsida som bara handlade om porrnografi, och jag måste erkänna att det var en mycket seriös och välorganiserad sida. Även torrentsen som lades ut följde tydligen alla outtalade regler. Få sidor av liknande slag har haft samma standard.

Det är farcinerande att porr som allmänt ses mycket dåligt, ur moraliskt synvinkel, är så organiserat och vällskött. (OBS! Då menar jag inte vad som sker bakom fasaden.)

Link to comment
Share on other sites

Jag började nästan skratta när jag såg rubriken, dels för att jag aldrig trodde att en sådan "nyhet" skulle nämnas på det här forumet, och dels för att jag knappt tycker att det är en nyhet. Jag menar, är det inte ganska självklart? Vad trodde ni, egentligen? Att ST var heligt och skall icke skändas? Allvarligt, det är klart att man gör porr av det. Till en viss del kanske man till och med kan säga att det är en bra (om inte annat intressant) sak. Det visar på att ST inte är dammigt och tråkigt utan att man faktiskt kan tjäna pengar på det, och att det finns ett intresse för Star Trekuniversat i flera former än de vi kanske är vana vid.

Håller med unkas och andra som säger att porrindustrin faktiskt är en ****** stor industri, och som det går ganska bra för. Man vet vad kunderna vill ha och man vet hur man ska anpassa sig.

Sen kan man ju självklart ha åsikter om huruvida det här är hur majoriteten på forumet anser att man bör utveckla ST, och om det verkligen är forumets inriktning och mening att rapportera om sånna här saker. Därför tycker jag att Pjotr'k gjorde rätt som inte rapporterade om den här nyheten, men jag tycker att det självklart ska vara okej för forumets medlemar att diskutera detta (med respekt för minderåriga och andra som kan ta illa upp). Det är skillnad på forumets (admin osv) åsikter och forumets medlemmars åsikter.

Edited by Pjotr'k
Svordomar ej tillåtet enl. forumreglerna
Link to comment
Share on other sites

Ja vad skall man säga? Nej tack. Frågan är om man får göra star trek med org karaktärer hoppas att man sätter stop för detta. Frågan är om star trek fansen änns vill se den. En sådan film kan aldrig vara/bli star trek hur mycket dom än efterliknar den. Jag hoppas att Paramount sätter stopp för detta för delvis kanske den kan skada star trek gangern.

Link to comment
Share on other sites

Men snälla, säg något etablerat fenomen/serie/film etc. som det INTE har gjorts porrfilm av? Jag är mer förvånad över att det är först nu det kommer upp om ST.

När det rör sig om sådana här varianter på teman ska man se det mer som en slags parodi än en kopia. Och det finns faktiskt, utan att nämna några titlar, sådana som är rätt roliga. Många, många storfilmer har blivit "omgjorda". Varför skulle just en ST-film bli stoppad? Varför ska de ta hänsyn till just "vår" genre men ingen annans? Så himla speciellt är det verkligen inte i det här sammanhanget.

Själv är jag väl måttligt intresserad (av porr generellt och en ST-rulle specifikt), men knappast upprörd heller. Det känns som ett stort "jaha?".

Edited by Marvin
Link to comment
Share on other sites

Mer troligt en Orion slave girl. Dom är ju redan på det så att säga. J.

Hmmm... vet inte riktigt hur jag ska svara på det där.

Anyway, jag vill bara kommentera (efter roliga varningar från admins) att denna tråd var självklart postat för ett gott skratt. Efter att jag läste om det på aftonbladet så trodde jag inte att det skulle bryta någon forum regel. ;)

Verkar som att det är en liten konflikt i humor här... synd bara att det ses som negativt :S

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Ett tips: Det sitter cirka en meter nedanför hjärnan hos den manliga delen av befolkningen... J.

Aah, jag undrade just vart jag har plånboken... För det troligtvis har tänkt med den, annars hade det knappast fått så stora rubriker som de fått och kommit ut i samband med senaste filmen.

Det har kommit ut en hel serie (minst 7 filmer iallafall) av mellan 1990 och 2007 som jag hittade genom att söka på imdb lite snabbt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...