Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Romulans: Schism

Skriven av:
Bokserie(r): TOS (tecknat)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Serietidning som fortsätter berättelsen om romulanerna som påbörjades 2008 i serietidningen Romulans: The Hollow Crown.

Utgåvor
  1. Utgiven i september 2009.
  2. Utgiven i oktober 2009.
  3. Utgiven i november 2009.

Den ges även ut i en samlingsupplaga vid namn Star Trek: Romulans.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Externa recensioner

Trekweb.com (genomsnitt 9,3 av 10)
Patrick Hayes ger första numret betyget 9 av 10 möjliga (där A-C-skalan har gjorts om till 10-poängsskala). Omslagen (det finns två olika, avsett för samlare) får 5 respektive 2 i betyg (B och C) men berättelsen är den som får det största betyget med 10. Han säger att John Byrne som manusförfattare verkligen har överträffat sig själv. Tecknandet och textningen har getts hel 9 poäng och färgsättningen får en något sämre 8 i betyg, men där allt finns med med olika korrekta färgsättningar för de olika miljöerna.

Patrick Hayes betygsatte även nummer 2 och gav detta nummer totalbetyget 9 av 10. Omslagen fick 8 i betyg, berättelsen 9, tecknandet och färgsättningen fick maxbetyget 10 av 10 möjliga. Slutligen gavs textningen 9 i betyg. Mycket gott slutbetyg av Patrick Hayes, men vi vet ju samtidigt att Hayes gärna ger höga betyg.

Nummer 3 fick det bästa betyget av Patrick Hayes, av samtliga tre nummer. Det blev en klar tiopoängare, även om omslagen var en besvikelse för honom (de två alternativa omslagen fick i genomsnitt 7 poäng). Om berättelsen skriver han "min käke försöker fortfarande att stänga sig efter denna magnifika berättelse. Varje tråd i berättelsen avslutas underbart, men innan slutet får du som läsare nya händelser som sätter hela berättelsen på spel, och samtidigt en ren glädje som gör att du frossar i Star Trek".

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Omslagsbild (#1)
  • Utgiven:
  • Förlag: IDW Publishing, USA
  • Språk: Engelska
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter