Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Captain's Log: Harriman

Skriven av:
Bokserie(r): TOS (tecknat)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Kommendör John Harrimans äventyr ombord på USS Enterprise-B blir serietidning. Harriman ställs till svars för försvinnandet av James T Kirk, men hur kan en man komma upp från anklagelserna om att ha mördat en legend?

Detta är andra numret i Captain's Log som i varje nummer fokuserar på en enskild kommendör och ett nytt äventyr.

Tidningen släpps i april 2010 och tecknare är Andrew Currie. Omslaget är gjort av David Messina.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Det här är en historia som utspelar sig på ganska kort tid, troligtvis på mindre än en dag (tidsperspektivet är inte helt säkert). Med detta sagt betyder det inte att historien blir dålig för det, nej tvärtom.

 

Att kommendör Harriman drabbas av ångest då han tappade fattningen vid övermäktiga förhållanden och att Kirk vid samma tillfälle mötte sin skapare i den stora intigheten, är förståeligt och självklart. Men aldrig förr har vi fått se en gestaltning av kommendör Harrimans inre på ett så här bra sätt.

 

Jag är riktigt bra med denna tidning och rekommenderar den till alla som likt jag hade önskat få se mer av Harriman än bara i en kort notis i Star Trek-historien. Den är dessutom mycket bra tecknad.

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Av Externa recensioner

  • Trekweb och Patric Hayes sammanfattar: "Kommendör Harriman är en av mina farvoritkaraktärer i Star Trek, för att han har den omöjliga uppgiften att komma efter Kirk och samtidigt bära skammen över dennes död. Du vill att han skall vara en bra kommendör och också att han kan bli det. Han börjar hitta sin väg i denna utgåva och mitt enda klagomål är: bara ett nummer? Stanna inte här, IDW!" Slutbetyg: 8 av 10.

Betyg: 8 av 10

8 8 8 8 8 8 8 8

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Omslagsbild
  • Utgiven:
  • Förlag: IDW Publishing, USA
  • Språk: Engelska
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter