Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Infestation

Skriven av:
Bokserie(r): TOS (tecknat)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Zombier har angripit Federationen och de kommer från okänt territorium. Det är nu upp till USS Enterprise att lösa problemet och stoppa zombierna att utöka sitt territorium.

 

Utgåvor

  1. Utgiven 9 februari 2011.
  2. Utgiven 23 februari 2011.

Trivia

Serietidningen är utgiven av IDW samtidigt som ett antal andra serietidningar med samma tema (och namn), nämligen Infestation #1 (gemensam start för alla tidningarna som ges ut 19 januari 2011), Transformers: Infestation (februari), G.I. Joe: Infestation (mars) och Ghostbusters: Infestation (mars). Hela serien avslutas med Infestation #2 den 6 april. I inledningsnumret berättas om varför de olika universumen angrips av zombier simultant. Man får väl anta att lösningen till problemet förklaras i det sista numret.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Jag var mycket skeptisk till hela grejen med zombier kopplat till Star Trek - kanske för att jag inte förstår grejen med zombier - hur kan de som "art" överleva när de hela tiden äter upp varandra - rent evolutionsmässigt går det inte att förklara, som jag ser det... Men om man väljer att se på zombierna som personer drabbade av ett smittsamt virus så upplever jag denna serie vara en som är mycket värd att titta närmare på. Det är bra tecknat, en bra story och karaktärerna känns som att de stämmer överens med de TOS-karaktärer vi alla känner och älskar. Upplösningen i nummer 2 var möjligen lite för snabb och lite för enkel för att kännas trovärdig och detta för också ner betyget något. Jag ger dessa två nummer av serietidningen betyget 7 av 10.

Betyg: 7 av 10

7 7 7 7 7 7 7

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Infestation
  • Utgiven:
  • Förlag: IDW Publishing, USA
  • Språk: Engelska
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter