Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Interphase: Book 2 (SCE #5)

Skriven av:
Bokserie(r): Corps of Engineers (CoE / S.C.E.)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
År:
« 2376 »

Beskrivning

I den första delen hamnar Captain Gold på det herrelösa skeppet Defiant som befinner sig i en rum-tids-spricka i Tholiansk rymd för att rädda skeppet och för det hem. Som bogserskepp har Gold sitt skepp da Vinci med besättning. I denna del inser besättningen att på Defiant finns en hemlighet som inte Tholierna vill släppa ut. da Vincis besättning inser dessutom att informationen på Defiant kan äventyra säkerheten i hela sektorn.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Gustav Andersson

Den här boken tar vid där första delen avslutas. Tholierna anfaller USS da Vinci, och kommendör Gold, kommendörkapten Gomez och de andra i utelaget är fast på USS Defiant när den återigen börjar skifta dimension.
Denna del är mycket mer spännande och fylld av aktion än del 1, och det skulle verkligen kunna vara svaret på vad som hände med Defiant om inte Star Trek: Enterprise skulle ha gett oss svaret några år senare.

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Av Petter Hektor

Om man i del I saknade action kastas man rakt in i detta då Tholierna får order att förstöra Defiant och dess hemlighet. Eftersom Interphase handlar om hjältar i ingenjörsuniformer så blir det en del tekniskt snack. Det är dock roligt att knyta an till äventyr med Scotty och till med hänvisningar till TOS. Författarna verkar ha bra koll på Star Trek och de kan verkligen få fart på nerverna i sina beskrivningar av rymdstrider och tekniskt ”skitsnack”.

Betyg: 8 av 10

8 8 8 8 8 8 8 8

Litteratur presenterad av: Petter Hektor
Interphase
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0743428714
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter