Jump to content

Vem vill du helst ha med på en awaymission?


Commander Michels

Vem vill du helst ha med på en awaymission?  

58 members have voted

 1. 1.

  • Kathryn Janeway
   11
  • Chakotay
   5
  • Tuvok
   12
  • B´Elanna Torres
   6
  • Tom Paris
   5
  • Harry Kim
   3
  • "Doktorn" EMH
   5
  • Neelix
   2
  • Seven of Nine
   7
  • Kes
   2


Recommended Posts

Valde Tuvok, väldigt svårt val dock. Funderade även på janeway, men det skulle vara skrämmande att vara på awaymission med kaptenen :blink:

Jag valde Tuvok för han är väldigt duktig på väldigt mycket, självklart är de andra också väldigt duktiga men jag gillar Tuvoks personlighet (av nån anledning :P ) Tuvok har också mycket erfarenhet så det skulle kännas säkrare.

Fast jag åker gärna med vem som helst bara jag får åka :P

Link to comment
Share on other sites

Efter att ha funderat ett slag så blev valet inte så svårt. Hade jag gått på ett mission med 7of9 så hade jag inte kunnat focuserat på det jag skulle göra. Hade jag gått på ett mission med någon av grabbarna så hade det blivit slagsmål.

Så det blev Janeway. Henne skulle jag känna mig trygg med. :D

Link to comment
Share on other sites

Detta var ett svårt val. Jag tror nog att jag skulle välja olika kompanjoner beroende på vilken typ av "awaymission" det var frågan om. Skulle jag på ett fredligt, diplomatiskt möte med ett vänligt sinnat folk så skulle jag nog kunna tänka mig lite kvinnligt sällskap, varför inte den mjuka och timida Kes. Skulle jag däremot penetrera findens linjer och tränga djupt in i fiendeland så tror jag att Chakotey skulle kännas bra. Även Tom Paris skulle under ett mindre farligt uppdrag kunna vara kul, gå och slänga lite käft och kolla in bru... :rodna:

Hrm, ja. Jag valde Chakotey, man vet ju aldrig om det kommer att hetta till hur lungt det än kan verka.

Link to comment
Share on other sites

Det är så många man verkligen skulle vilja ha med, och alla är ju specialist på sitt område. Men jag röstade på Kathryn Janeway, för hon är bra på lite allt möjligt, men annars på ett lite mindre, roligt uppdrag skulle jag ha valt B'Elanna eller Tom, ett par roliga personer :P och mina favoriter.

Link to comment
Share on other sites

Jag vill ha Tom Paris med mig på en away mission. Det är alltid bra att ha en bra pilot som kan flyga mig dit jag ska. Han också bra eftersom han i social och gärna knyter nya kontakter. På minussidan kan jag dock säga att han råkar ut för en hel del problem särskilt med kvinnor. :)

Link to comment
Share on other sites

jag röstade på Chakotay för att han är en stam indian och skjärnflottist

så han borde va duktig i naturen

<{POST_SNAPBACK}>

Men om uppdraget går ut på att infiltrera en storstad då?

<{POST_SNAPBACK}>

Hihi, då ska man nog ha med Tom Paris! :P

Link to comment
Share on other sites

Röstade på 7of9. Som ex-borg så har hon ju mängder av rasers samlade kunskaper och känns som om hon kunde vara en vettig kompanjon.

Sen beror det ju förstås på vad man är bra på själv. Om man själv inte är så bra på att styra skyttlar kan ju Tom Paris vara bra att ha med sig. Eller om man ska iväg på nåt farligt ställe så kanske EMH är en bra resurs.

Men Chakotay kan ju inte ens göra upp eld - han skulle jag inte ta med :D

Och absolut inte Kes! Usch!! :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Doc, han e skön å rolig. å om han hade blivit för jobbig kan man ju alltid stänga av honom.

absolut inte Neelix, för han e bara jobbig å störande.

<{POST_SNAPBACK}>

Jag hade gärna haft med mig Neelix särskilt om jag ska på uppdrag i Delta kvaderanten. Det är bra att ha någon som känner till trakterna. Nelix är kul och charmig. Eftersom jag är jätte duktig på att laga mat kan jag sköta matlagningen så slipper jag skrämma min gäster med Nelix käk.

Doc är alltid bra att han om någon blir sjuk. Sedan är Tuvok bra att ha för att han är lugn och logisk.

Jag tar alltså Paris, pilot och social kompetens, Nelix lokal ambassadör och Tuvok för den kyliga logikens skull. Jag låter Seven stanna på Voyager för det finns risk att jag träffar på någon som ha svårt för Borg. :borg1:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 6 months later...

Jag valde Tuvok the Vulcan eftersom att han har grymmast personalitet.

Kan man eg tala om personlighet när det gäller Tuvok? Där gäller väl snarare avsaknad av personlighet då han förtrycker sina känslor, är inte definitionen personlighet starkt kopplad med känslolivet?

Visst jag föstår vad du menar. Personlighet är starkt kopplad till kässlolivet. Men ändå trots detta har Tuvok en väldigt Stark Personlighet. :vulcan:

Jag kommer inte i håg vem jag valde fast jag skulle nog vilja ha med mig Tom. Han är mina stora favorit i Voyager. Han är så rolig och söt. :rodna: Sedan är det alltid bra att ha en duktig pilot om vi ska landa någon stans där det blir turbulens.

Sedan är det alltid bra att ha med dokotrn. När man landar på ett främmande ställer finns det tusen sätt man kan bli sjuk eller skadad på. Om man inte träffar på några elaka ailans kan man drabbas av en livsfarlig sjukdom eller krascha med skeppet, man kan bli instängd i en grotta eller utsatt för en svamp i luften som gör att man ser hemska syner. En doktor är alltid en god idé. Allas vår EMH är toppen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...